![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#151 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Forum Üyesi
|
Güzel reklam yaptılar , bir anda karıştırdılar ortalığı ve güncel Dubai yatırımlarının üstünü örttüler. Ne yazıktır ki Dubaililer İstanbula , daha doğrusu Türkiyeye göz koydular ve farkında değiliz...
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Forum Üyesi
|
niye yazikki?
yatirim yapiyorlar |
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Insallah Süzer Plaza yikilir bir gün Inönü stadida yikilrsa maçka aprkin uzantisi yapilsin ozaman bana göre ama artik gökdelen merkezleri olan Maslak ve Levente 2. genis cadde lazim |
|
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Yönetici
|
"Sama Dubai’nin internet sitesinde 1 hafta öncesine kadar yer alan Levent’teki burgu kule projesi, portföy bölümünden kaldırıldı.
Dubai Şeyhi El Maktum, açılan davalar nedeniyle, ihalesini kazandığı halde 1.1 milyar YTL’lik bedelini ödemediği Burgu Kuleleri gözden çıkarabileceğinin ilk sinyallerini verdi." Haberin devamı için: Maktum, İstanbul'u sildi! |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Sadece iyi kaldıramamışlar. Site Haritası'ndan da kaldırmayı unutmuşlar sanırım.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Forum Üyesi
|
ama Dubai Towers Istanbul projenin sitesi yaklasik 1 seneden beri olmuyor
bizim basin simdimi fark etti? |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Üye
|
İETT Arazisiyle İlgili Son Gelişmeler
Sama Dubai'nin CEO'sunun İETT arazisiyle ilgili açıklaması birçok gazetede yayınlandı. Bunlardan bazıları;
İmar Değişirse Asla Bu Parayı Oraya Ödemeyiz - Sabah Parayı Ödemediğimize Bakmayın Ciddiyiz, İETT Arazisinden Çekilmeyiz - Hürriyet "Davadan Önce Ödemem ama Türkiye’de Kalıcıyım" - Akşam Bu ihaleden hayır yok iptal edin artık ! - Akşam - Volkan Atkı'nın Yorumu En son Melis Göker tarafından düzenlendi : 25-06-2007 12:20. |
|
|
|
|
|
#161 |
|
Üye
|
Kadir Topbaş'tan Açıklama
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın İETT arazisiyle ilgili yaptığı ve çeşitli gazetelerde yayınlanan açıklamayı;
Topbaş: İETT Arazisinin Parasını Mutlaka Alacağız, Çok İhtiyacımız Var - Zaman Kadir Topbaş: Sama Dubai'ye "Dava Yok" Demedim - Milliyet Linklerinden talip edebilirsiniz. En son Melis Göker tarafından düzenlendi : 25-06-2007 12:19. |
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Yönetici
|
Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Hikmet Çetinkaya'nın Dubai Şeyhi El Maktum ve Türkiye'den satın aldığı arsalar üzerine yazdığı yazıya asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
El Maktum'a 12 Bin Dönüm Yazıdan bir alıntı: Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Etiketler |
| dubai properties, dubai towers, gökdelen, iett arazisi, iett garajı, levent |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |