![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Yönetici
|
Ben başka dünyada yaşamak istiyorum.
Gezegenin kalanından da memnun değilim. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşlar daha da trajikomik bir durum: Trabzon’daki ahşap yangın merdiveni turistlerin ilgi odağı olmuş. Yerli ve yabancı turistler, ahşap yangın merdivenini görmek için Uzungöl’deki otele akın etmişler.
Otelin işletmecisi, yörede bulunan tesislerin tamamının ahşap olduğunu, bu yüzden çam ağacından yapılan 3 katlı otelinin yangın merdivenini de çam ağacından yaptırdığını söylemiş. Olası bir yangına karşı her türlü önlemi aldıklarını ve yangın merdiveninin otelin görünümünü tamamladığını söylemiş. ![]() İşin ilginç tarafı ''Ahşap yangın merdiveni''nin duyulmasıyla otelin ilgi görmesi.. Gelen yerli ve yabancı turistler, yangın merdiveni önünde fotoğraf çektiriyorlarmış. Güzel yurdumdan insan manzaraları...http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...d~12247,00.asp |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
Ahsap bir binada ahsap olmayan bir yangin merdiveni oldugunu dusunun. Bina yanarak yapisal kararliligini yitirince akkor haline gelmis olan ve cok agir olan metal yangin merdiveni milletin uzerine devriliyor. Ahsap binaya hangi materyalden yangin merdiveni yapilmasi gerektigini bilmiyorum, ama metal olmamalidir sanirim.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
|
render hoş olmuş,herhalde blur falan var,bi de hangi ışık kaynaklarını kullandığın hakkında bilgi verirsen...o ortadaki şeyi çözemedim NE YANSIYOR? neyse bi photoshopluk işi var...ellerine sağlık...ne diyim kolay gelsin...
![]()
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
|
bence bu bir dekor
söve gibi mesela
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
|
belki de yangın merdiveni olarak değil de mimariye yeni bir yaklaşım getirmek için yapmıştır...güzel olmuş bence yav...
![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
|
yg
yanar döner ızgara...
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
ne girisi var cikisi ...ama kendisi mevcut...
![]() |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
|
ağlanacak halimize hep gülüyoruz galiba...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|