![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
selamlar herkese
bir süredir sanal alemlerde brutalism üzerine herhangi bir yazı site veya benzeri bilgileri verebilecek kaynaklar arıyorum. fakat bu konuda gayet başarısız oldum.eğer elinizde bu konu üzerine herhangi bir kaynak veya bilgi varsa yardımcı olabilirmisiniz ingilizce veya türkçe olması farketmez. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Biraz geç bir cevap oldu ama
![]() Art and Culture --> Brutalism Artnet.com --> Brutalism Boston City Hall Harward Gallery Xrefer --> Brutalism |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
brutalism
brutal 1.acımasız
insanlıktan uzak hayvanca 2.(gerçek) acı brutalist sanatçıların eserlerinde aradığım bu his ve durumları hem bulamayıp hemde aklım karışmasına rağmen yakından incelemekte fayda var.Vandalizm in söylemlerini taşıyan bu akım kısa ömürlü olacağa benziyor belki hayatımız boyunca bunun gibi bir kaç akım görecegiz yinede merak ettiğim brutal mimari örneklerinin bende hiç bu hisleri uyandırmaması tabii iyi işlere rastlamamışta olabilirim.Yoksa ben mi manifestosnu anlayamadım brutalismin? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
betonart dergisi
8 ve 9. sayılar günkut akın'ın editörlüğünde brütalizm dosyaları mevcut |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
brutalizm
Architecture as a Way of Life: The New Brutalism 1953-1956
adli bi pdf dosyasi buldum, dili ingilizce umarim isine yarar http://www.team10online.org/research...1/scalbert.pdf |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|