![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
'Damada Boğaz Kıyağı'
Doğal sit alanı içerisinde bulunan arazilerin bir takım kişiler&kurumlar çıkarı adına daha ne kadar peşkeşe uğrayacağını merak ediyorum, sanırım sonu gelmeyecek.
![]() Damada Boğaz kıyağı Damada BoÄŸaz kıyağı / Siyaset / Milliyet İnternet
33 cc of air is enough. En son nesriny tarafından düzenlendi : 13-06-2008 11:42. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir takım kişiler / kurumlar derken aslında konu tamamen iktidar sahibi olmakla ve iktidara yakın olmakla ilgili sanırım. Ben sorunu çingeneye yetki vermişler, önce babasını kesmiş olarak görüyorum. Seçilen çoğu yönetici vasıflı kişinin derdi kamu yararı ya da kamunun temsili değil, ona bahşedilen güç elinde olduğu sürece nasıl nemalanırızdan ibaret. Seçilmiş oldukları için bir sonraki seçimde gücü kaybetme ihtimali yüzünden kısa sürede en karlı vurgun nasıl yapılır derdindeler. Temsilcilerimiz, vekillerimiz bu mantıkta olduğu sürece bunlar ellerinden geldiğince çalacak, sonra sıra onlardan sonrakilere gelecek ve onlardan sonrakilere, tıpkı bugüne kadar olduğu gibi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kötü bir alışkanlık daha var,bir iktidar çeşitli şekillerde 50 yıllara varan iktidarlık yapıyor,ordan oraya geçiyor fakat hala iktidar,yanındakilerde hep aynı,o yüzden eskiden götürenler hala götürüyor,gelecek iktidarda da aynı kişiler götürecek,biz yine "yazık oluyor" diyeceğiz.Bunlara "dur" demek bu kadar zor mu?
Doğal sit alanına kim,hangi akla hizmet dokunabilir?Bunu denetleyn kurumlar napıyor?Biri çıkıp neden açıklama yapmaz? |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|