![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Bu senenin Yapı Fuarı'da açıldı.
Dün gittik Arkitera ekibi olarak fuara. Krizden çok da etkilenmiş gibi görünmüyordu ilk bakışta. YEM her sene en iyi stand ödülü verir bilirsiniz. Bu sene de tasarımı çok iyi olan pek çok stand var. Biz de burada kendi beğendiklerimizi yazabiliriz belki. Geçen fuarda da aynı standı kullanmıştı ama olsun yine de benim bir numara için oyum Başak Tuğla standına.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
oncelikle ben Zenger standInI begendim, iMac masaLarI ve malzemeler pek hostu, tasarImlarI da pek guzeldi..
Bir de pazar gunu 3.ve 6. standLarI su basmasI ayrI bir eglence oldu YapI FuarI yahu, en su basmamasI gereken yer!! ciddi ciddi standlar su icinde kaLdI oy oy yani |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|