![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tez için kaynak araştırıyorum....
Tez konumla ilgili internet ve kütüphanelere baktım sınırlı ve yetersiz kaynakla karşılaştım ya da tam olarak aradığımı bulamamadım. Yardımcı olabilecek ve ellerinde tez konum ile ilgili olabilecek Türkçe ya da İngilizce kaynak paylaşabilecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Tez konusu: Üniversite kampus alanlarında makro ve mikro gelişme, genel yerleşim şemaları Teşekkürler... En son lumina tarafından düzenlendi : 22-03-2008 23:08. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Yükseköğretim Kurulu sayfasında tez tarama kataloguna baktınız mı?
Mehmet Türeyen'in kampüsler üzerine YEM'den yayınlanmış bir kitabı olması lazım. Onun bibliografyasından yararlanabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Prof. Dr. Mehmet Nuri Türeyen'in 'Yükseköğretim Kurumları-Kampüsler' adlı kitabını ben de tavsiye ederim.
Yalnız kitap YEM'e değil 'Tasarım yayın grubu'na ait. Ben de benzer bir konuda araştırma yaparken satın almıştım kitabı. Kitabın sonunda yer alan 'Kaynaklar' bölümünde de yararlanabileceğiniz başka kaynakları bulabilirsiniz. Başka bir önerim de "University Campus Design" ya da "University Campus Planning" anahtar kelimeleri ya da bunların varyasyonları ile 'google'lama yapmak olabilir. Bu şekilde de pek çok sonuca ulaşabiliyorsunuz, bunları ayrıştırmak da size kalıyor sanırım. ![]() Kolay gelsin, İyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Düzeltme için teşekkürler.
|
|