![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
"Bana bu kentte son 20 yılda yapılmış, en etkileyici binayı gösterir misin?"
Başka bir kentte yaşayan bir arkadaşınız ilk kez sizin yaşadığınız kente gelse ve "Sen mimarsın, bana bu kentte son 20 yılda yapılmış, seni en çok etkileyen binayı gösterir misin?" dese hangi binayı gösterirdiniz?
Verilecek cevapların ilgi çekici olacağını düşünüyorum... (bulunduğunuz kenti belirtin lütfen) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kayseri
Merih Karaslan Kayseri Ve Civarı Elektrik A.Ş binası, Kayseri Hilton Ahmet Vefik ALP, Kocasinan Belediye Binası Ural&Dalokay, Vilayet Binası Merih Karaaslan. Biterse belki stadyum, çelik strüktüründen dolayı,stadyumu merak ediyorum, çok fazla çelik kullanıldı. Şimdi yanında baktığım Şükrüsaraçoğlu stadının 3 katı çelik kontrüksiyon var, farklı olduğu kesin, ama başarısını bitince görebileceğiz. Kent Ve Mimar Sinan Müzesine de gözü bağlı götürürüm içerisini gezdirip, Kyaseri hakkındaki videoları izletirim, tekrar gözünü bağlayıp devam et derim. en üssteki En son RedRapsody tarafından düzenlendi : 21-03-2008 20:32. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Etkileyen demek 'en beğendiğimiz anlamna gelmemeli değil mi'... Eleştirilmesi gereken, öncelikle eleştirilmesi gereken binaları saydım.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ankara Halk Bankası Genel Müdürlük Binası / Doğan tekeli
son derece yalın
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |