![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Turkcell Teknoloji Ar-Ge Binası, Gebze / Mimarı?
Entegre Proje Yönetim'in sayfasında aşağıda da görebileceğiniz üç görsel dışında bilgi yok.
Entegre Evet buyrun bir denemeye daha : Ne dersiniz, mimarı kim?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Emre Arolat olabilir..
![]() Ya da Tabanlıoğlu. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
İlk bakışta öyle düşündüm ben de. Ama emin değilim.
Ortadaki fotoğraftaki cepheyi tek başına görsem daha kolay EAA diyebilirdim belki.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
İşi Tabanlıoğlu' na verelim gitsin o zaman
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Yok bu sizin sinema meselesi gibi değil. Gerçekten mimarını merak ediyorum.
Yazarsanız sevinirim ![]() Mimarını bilemediğimiz çok yapı çıkar daha; bizim mimarların hala iletişimle bir işi yok çünkü...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Teşekkür.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|