![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Krakow'da bir konut
Kraków - dom jednorodzinny
Sayfası budur, ancak bir kaç görsel koyayım dedim. Ben oldukça beğendim. Hem sade hem de hareketli.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bir de şu detayı vermeliyim
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tam bir sanat eseri. Söylenecek birşey yok bence övgüden başka.
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Olması gerektiği gibi, olması gerektiği kadar. Fazlası yok..
İnceledikten sonra zihnimde çağrıştırdıkları bunlar oldu..
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Heykelsi yapının cephelerine ve oranlarına diyecek yok. Frank Lloyd Wright'ın ünlü Şelale Evi'ni 'anımsatan' cephe hareketleriyle gerçek bir sanat eseri. Ama ben planları ve iç mekan fotoğraflarını da görmek isterdim.
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yalın, etkileyici ve nitelikli bir mimari. Ayasofya'nın yolladığı linkte iç mekan fotoğrafları da var ve aynı kalite okunabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
"sanat eseri" adlandırılması tartışılır ama gerçekten sadeliğini ifade etme şekli sahip olduğu heycanın "değeri"ni gösteriyor. Çok şık.. Sevdim ben de ...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkür ederim bakarken görememe olayı budur herhalde. Görseller de iç mekanın dış mekanla olan bütünlüğünü vurgular nitelikte.
''ne kadar bilirsen bil, anlatabildiklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır'' En son lumina tarafından düzenlendi : 19-04-2008 03:10. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|