![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Yönetici
|
Gecikmeli de olsa resimleri ekliyorum. Şimdi daha rahat konuşabiliriz sanırım.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
Çok teşekkürler. Tam da bundan bahsediyordum.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
Cumartesi sabah oradan geçecem tabelasından bilgileri alırım.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
|
Doga Granit degil, kesinlikle biliyorum
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
Peki hiçbirimiz -henüz- bilmediğimize göre kimin projesi olduğunu tahmin etmeye çalışalım.
Buyrun eğlenceye ![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yönetici
|
İlk serbest atış benden olsun : Bünyamin Derman
![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
Sanmam
![]() Ben tanıdık birilerine ait olmadığını tahmin ediyorum. Bu da bir tahmin sayılabilir mi? ![]()
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
|
malzeme tahmini
Selam,
Bu yapı avı iyiymiş. Takip ettim de. Sonunda bulundu, bulana teşekkür. Ben mimar tahmin edemeyecegim ama malzeme tahmin ederim. Cephede griden-beyaza piksellenen malzeme eternit(marka) olmalı. Aslında koca bir dikdörtgenler prizmasını enteresan hale getiren bu piksellenme olmuş. Okyanus Grup bu malzemeyi getiriyor. Hatta taahhütü alıp kendileri şirket içinde yapmış bile olabilirler. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yönetici
|
Ben de Ertuğ Uçarı'ın ismini görünce "Biz yaptık" diyecek sandım. Neyse, tahminler hala açık...Ömer Yılmaz tanıdık değil dediğine göre vardır bir bildiği
![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
İnan bir bildiğim yok. Şöyle bakınca hissettiğim o.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
|
benzer bir yapi, benzer malzeme Yalova Topcular arasinda yol ustunde Ozdilek Fab. binasinda kullanilmis.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
|
olabilir mi?
Sauerbruch hutton imzası olabilir mi?
![]()
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
|
tahminim dogruymus. eternit malzemeyle kaplı. okyanus grup yapmış. mimarı kim bilmiyorlar. ama mete fırıncıoğlu isminde bir beyle görüşüyorlarmış. malzemeyi işveren ve mimar seçip, onlara gelmişler. binayı tamamlamak üzerelermiş. fabrika ismi: ünalanlar yapı.(yanlış duymadıysam)
hafta bitmeden av bitti ya rahatladım. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yönetici
|
Ben akşamüstü Kocaeli'nden dönerken yapının yanına kadar gittim. Şantiyedekilerden öğrendiğim kadarıyla mimari projelendirme Gökhan Alper Yedikardeş tarafından yapılmış. Kiralanmak üzere depo olarak kullanılacakmış 2 ay içinde işin sonlandırılması düşünülüyormuş.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
|
Diğer kareler...
|