![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimarlar da hata yapar!
Başlıkta yazmış olduğum cümlenin bir gazetenin web sitesinde "Son Dakika" haberi olarak yayınlanmasına (özellikle bu dönemde) çok şaşırdım. Önce son günlerde yaşanılan bu tartışmaların bir yansıması olarak düşündüğümden linki tıkladım. Buyrun sizde bir bakın.
Mimari başarısızlık mı? Uçuk fikirler mi? / Yaşam Fotoğrafları, Resimleri / Fotogaleri / Milliyet Internet Yorumu sizlere bırakıyorum.
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Gazeteci aymazlığı ile sansasyon açlığı desek daha yerinde olur. Bir sürü resim bir takım tasarım dışı müdahaleleri gösteriyor. Tasarım aracılığıyla ortaya çıkmış bir ya da iki durumu ise sansayonel kafanın algılamasına zaten imkan yok. Steven Holl'ün yapısının (4 numaralı) ya da yanlış hatırlamıyorsam Toyo Ito'nun (son resim) o resimler arasında ne işi var anlamadım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kanımca tamamen bilgisizce ve sizinde belirttiğiniz üzere aymazca yapılan bir haber ... Ayrıca memleketin güncel konuları yanında son dakika haberi olarak yayınlanması asıl düşünülmesi ve sorgulanması gereken şey. Yani bu haberin yapılma amacı nedir? Oraya konulan resimlerdeki mekanların hepsinin bir mimarın tasarladığını söyleyebilmek ne mümkün?
Hayretler içersindeyim sadece.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
çoğu photoshop ürünü olan,internette fır dönen abuk fotolar var genelde.
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
kesinlikle dedğin gibi . biraz fatoş la ilginç resimler ortaya çıkarmışlar..
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|