![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Bir Frank Gehry yapısının şantiye hali
İsviçre'nin Basel kentinde, her biri güncel mimarlar tarafından inşa edilmiş ofis yapılarıyla neredeyse açık hava mimarlık sergisine dönüşmüş, ilaç firması Novartis'in kampüsüne Frank Gehry'nin katkısı.
http://forum.arkitera.com/album.php?albumid=10
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Ne güzel fotoğraflar hele güneşi yakaladığın var ya
ona bayıldım Teşekkürler, tebrikler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Ben de teşekkür ederim.
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
"Uygulama projesi" konusunda çok fazla bilgim yok ama, şantiye fotoğraflarını görünce uygulama projesini çizen kişiye acıdım ben. Halbuki bitince binalar ne güzel gözüküyor dışarıdan, sanki metal bir blok varmış gibi...
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Çizeni bilmem de işçiler daha çok merakımı çekiyor benim
![]()
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Ancak bakabildim. Elinize, ayağınıza sağlık (ailecek).
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir Zoom boom un yapacagi isi bazen en iyi iskele yapamiyor, orada kucucuk govdesiyle hic goze carpmasa da kule vincin ve iskelenin calismadigi yerde o calisiyor. Yapinin bu cephesi onsuz nasil yapilabilir ki?
fotogarflar gercekten cok iyi, gece kent cekimleri gibi super, elinize saglik En son lumina tarafından düzenlendi : 03-05-2008 12:17. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Güzel fotoğraflar, paylaşımın için teşekkürler.
''Bir tasarım ancak biri onu kullandığı zaman bitmiş demektir'' En son lumina tarafından düzenlendi : 03-05-2008 12:17. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Teşekkürler fotoğraflar için. Ama ben asıl şantiye şefini ve saha mühendislerini merak ediyorum
. Bizim birazcık strüktür zorlandığında ortalığı birbirine katan mühendislerimizi bu şantiyelerde görevlendirmek gerek.
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Nasıl zamanında şaheserler ortaya çıkarıp gothic mimaride mükemmellik yaratmışlarsa şimdide mimari tarzlarında o şekilde mükemmellikler yaratıyorlar
sanırım avrupa seviyesinde bir mimariye ulaşmamız zor. Ama çalışmak lazım. Fotoğraflar için çok teşekkür ediyorum. İnşallah yenilerini de bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Batı karşısındaki durumumuz, efendisinin ilaçlarını çalıp içen uşağın durumudur.(Cemil Meriç) En son ssss tarafından düzenlendi : 06-05-2008 14:04. Silinme nedeni: eksik bilgi |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Nasıl zamanında şaheserler ortaya çıkarıp 'gothic' mimaride mükemmellik yaratmışlar?
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanırım böyle...
|
|
|
#15 |