![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Ölçek 1/1: "hiu"
Bağımsız bir “öğrenci” oluşumu olan Ölçek 1/1: Nasıl bir mimarlık eğitimi alıyoruz? Bu eğitim ne kadar yeterli? Biz öğrenciler bunu geliştirmek için ne yapabiliriz? sorularına bir cevap olarak ortaya çıkmış.
............. Bu başarılı çalışmanın aşamalarını ve çalışmaları esnasında yaşadıkları deneyimlerini paylaşmak için çalışmada ağırlıklı olarak yer alan öğrencilerin katılımıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Söyleşiye buradan ulaşabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bravo!
Pek söylenecek bir şey yok aslında; Bravo demekten başka. Henüz öğrenciyken "gerçek mimarlığın" ne olduğunu kavramış pırıl pırıl bir nesil gördüm. "Yok"tan var etmek ne demek? "Yok" için tasarlamak. Türkiye "yok"larla dolu. Mimar, "yok"luğa akmalı ki; Karadeniz'e gidiyorlarmış. Yolları açık olsun.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Neden Odtü'de olduğu gibi bu zorunlu staj kapsamında yapılmıyor? Keşke her okulda böyle olsa... Bu işin gönüllü olarak yapılması ideal olan, ancak organizasyon işlerinin okul tarafından yürütülmesi ve her öğrencinin uygulamada yer alması bana daha işe yarar gibi görünüyor.
Gönüllülere içten tebrikler, umarım devamı artarak gelir.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|