![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
|
Bu sertligi anlayamiyorum, benden kaynaklandiysa kusura bakmayin,
Ben sadece yabanci mimar secimi hakinda bilgi edinmek istedim, Bazi seyler anlasilmasa da karsilikli hosgörüyle anlasilir hale gelir. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
|
Turkce karakter konusunda kusuruma bakmayin tekrar. Buradaki bilgisayarlar da turkce karakter yok; elimde degil. Gazetede gordum ve paylasmak istedim daha once de sizin haberi yayinladiginizi sitenize bakinca gordum. Bunun icin ozur dilerim. Yorumlara yaptigim yorumlarin size uymamasi yada anlasilmamasi icin de kusuruma bakmayin. Isimler ile mimari gondermeler yapmak istemistim ukalalik degil eger boyle algilandiysa lutfen kusuruma bakmayin; yanlis bir anlasilmaya yol acmak istemem. en sonda burada zaman ve yer kapladigim icin kusuruma bakmayin.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
|
Estağfurullah sizin yorumlarınızı almak istiyoruz.
Derdimiz budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetici
|
|
|
|