![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
çukurova üniversitesi mimarlık(i.ö) bölümü kapatılmış bu yıl ögrenci almayacak okulda ögrenimine devam eden üst sınıftlar ve dönem tekrarı yapan (10)ögrencinin durumu ne olacak!!!!!! bilgi ve düşüncelerinizi burada paylaşırsanız seviniriz.....bölümün kapatılması bir açıdan iyi oldu aslında ögrenim elamını eksikliginden dolayı ögrenciler ve hocalarımız çok zorluk çekebiliyordu diger üniversitelere göre dezavantajımız olabiliyordu...sanırım (i.ö)ler mezun olana kadar ögrenim devam edecek...1.sınıf tekrarı yapanlar 1.ögretime geçecek...yorumlarınızı bekliyoruz!
![]() çılgın dersane (zeki kayahan çoşkun) En son aviator tarafından düzenlendi : 16-07-2007 13:26. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
geçen dönem bir arkadaşımızın proje grup hocası (i.ö)ler 2 yıl sonra kapatalıcak çünkü yeterli hizmeti veremiyoruz ögrenciler ve bizler madur oluruyoruz demiş arkadaşımız anlatmıştı ama bu yıl kapatılması biraz şaşırtı normali bu kapatılması lazımdı diger üniversiteler proje derslerinde 4 saat ders işlerken bizler 2.ögretim oldugumuzdan ögrenim elamanı eksikliginden dolayı 2 saat ders işliyorduk.. adaletli degildi tabi çok kişi madur oluyordu derslerde verim düşüyordu bazen derslerde kendimizi ifade edemiyorduk bu da içimizde büyüyen büyük sorunlara yol açıyordu çalışıp kendimizi ifade edememek inanın çok kötü bir duygu yaşamayan bilemez...kaç kişi bölümü bırakma noktasından döndü bu yüzden...geçen y1l 1.dönem 1.projede projemi ilerletememekten dolayı daha dogrusu kendimi ifade edememekten dolayı elimde çizim çantam proje öncesi günleri geceleri memlekete gider (ulaşım 2 saat olmasından dolayı
) bir mimar abimden hocamdan yardım aldıgım günleri unutamıyorum unutmak yerine utancımı desem daha dogru olacak ögrencilik hayatımda hiç aciz duruma düşmemişken aciz duruma düşmek inanın çok kötü bir duygu mimar abimim hocamım bana yardım ederken neden çalışmıyorsun der gibi bakışlarını unutamıyorum sonuçta proje 1den kalmıştım hertürlü yardıma ragmen çünkü kısıtlı ders saatlerinde kendimi ifade edememiştim bu benim açımdan geçmişte kalmış acı bir hatıra ...belki bana yardım eden mimar abimin aklında çalışmayan sorumsuz vurdum duymaz izlenimi bıraktım bunu düşünmek bile insanı üzüyor ... birçok arkadaşım bu ve buna benzer anıları var yani bizim halimizi yaşamayan bilemez hiç bir mimarlık fakültesinde okuyan arkadaşımızında anlıcanı düşünmüyorum.. hocalarımız ellerinden gelenin en iyisi yapmaya çalışıp bize bize bize zor şartlarda bişeyler ögretmek için kendilerini parçalıyorlardı hocalarımızın çabası ve hakkı tartışılmaz hepsi alanında uzman ve seçkin üniversitelerden mezun hocalarımız..ayrıca piyasada rekabet açısından geriye düşebiliyorduk... ...çok şaşırdım ama...çılgın dersane (zeki kayahan çoşkun) En son aviator tarafından düzenlendi : 16-07-2007 13:25. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimarlık bölümünü 2. öğretim olarak okuduğumu düşünemiyorum.Muhakkak bir çok problemleri varmıştır diye düşünüyorum Çukurova Üniversitesinde...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|