![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gayrımenkul Şirketlerinde Kariyer
Artık günümüzde bireysel yatırımcılardan (müteahhit) öte orta ve büyük ölçekli hatta yatırım ortaklığı gerçekleştirmiş şirketlerin inşaa ettiği site,residence ve apartmanlar göz önünde bulunuyor...
• alarko gyo • atakule gyo • emlak gyo • garanti gyo • ihlas gyo • iş gyo• nurol gyo• vakıf gyo • yapı kredi koray gyo Haliyle bu şirketlerin daha profesyonel çalışmalarından dolayı tercih edilme olasılıkları üst sıralara çekiliyor. Bu şirketlerdeki çalışma yüzdesi sanki daha çok pazarlama üstüne kurulmuş gibi,gazetelerdeki ilanlar ,internet siteleri hep tanıtım üstüne kurulmuş gibi... Benim burda sorum bu şirketlerde kariyer olanağını nasıl bulabilirim.Proje ve yapım yönetiminde 2.sınıfa geçmiş ve seneye tamamen iş hayatına atılcak biri olarak ne gibi artılar beni bu şirketlere girmemi sağlar? bu tür şrketlerde Staj yapmış olan yada önceden iş tecrübesi olanlar deneyimlerinden elde ettikleri fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim...
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|