![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
LoftCube
![]() Kentsel bir eleman gibi tasarlanan LoftCube, mobil, helikopterle taşınmaya uygun birimlerden ve bu birimlerin farklı kombinasyonlarından oluşuyor. 40 metrekarelik bir alan içeren birimler hem konforlu bir yaşama alanı, hem de mobil bir hayat tarzı sunuyor. Konut, otel birimi, televizyon stüdyosu gibi farklı işlevlerle kullanılan LoftCube 2001 yılında Werner Aisslinger tarafından tasarlandı. İlk olarak 2003’te Berlin Designmai Fuarı’nda sergilenen LoftCube şu anda 50’yi aşkın ülkede tanınıyor ve kullanılıyor. LoftCube Arkitera Proje'de... En son Emine Merdim tarafından düzenlendi : 31-05-2007 14:49. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Ayrıca Audi A3'ün tanıtım broşürlerinde bu Loft Cube hakkında geniş bir bilgi var. Böyle paralı biri imajı çizim "Acaba A3 mü alsam BMW 1 serisi mi ya da Alfa mı" diye söylene söylene bir Audi Bayii'sine girip bu kitap gibi broşürü alabilirsiniz.
Nereden mi biliyorum?
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
1960 dan 2007 ye "ufo"dan blobby cube'e donuldu yani
![]() futuro house link: Futuro Tomorrow's House from Yesterday By Marko Home and Mika Taanila :: arcspace.com |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
düşüncenin sınırı yok loftcube nin eleman tasarımları da yapıyla uyumlu
|
|