![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Feng Shui Hakkinda Acil Yardim!!!
Herkese Selam... Okul Projemde Eski Bir Konutu Feng Shui Ile Yeniden Yapmam Gerekiyor Ve Cok Kisitli Bir Zamanim Var.. CESITLI ARASTIRMALARIM OLDU FAKAT BIRKAC TA PROJE ORNEGINE IHTIYACIM VAR.. Bana Bu Konuda Yardimci Olabilecek Varsa Cok Sevinirim..
Tesekkurler En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 23:34. Nedeni: w |
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Daha iyi ve özenli Türkçe kullanımı istiyoruz.
Eski bir konutun Feng Shui ile yapılmasını anlamlı bulmadığımı ve böyle bir şeyin yani "x'i Feng Shui YAPMAK" durumunun nasıl olduğunu tahayyül edemediğimi. Edecek olanı da merakla beklediğimi belirtirim. Acil olarak.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Yine ayrıca olarak, şahsen ben kimseyi "sewindiremem", ancak "sevindirebilirim".
|
|
|
#4 |
|
Ziyaretçi
|
Lütfen benım konumla ılgılenır mısınız
En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 23:35. |
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Sayın cem ulupinar, Arkitera Forum'un yazım, üslup ve katılım konusunda kuralları bulunmaktadır. Lütfen bu kuralları okuyunuz ve Arkitera Forum'da bu kurallara uygun şekilde yazınız. Arkitera Forum Kuralları: http://forum.arkitera.com/showthread.php?t=8890 Teşekkürler |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
ya fazla abartmiyor musunuz? bir insan yardim istiyor ve siz hemen gramatica hatalarindan dolayi hemen bozuyorsunuz o insani, cok ince bir detay, o mesaji okuyan kisi ne demek istenildigini anladiktan sonra bence hic sorun yok, ne yani foruma birsey yazmadan once gidip turkce gramatica derslerimi almamiz gerekiyor. yani boyle elestirileri gorunce birsey yazmaktan korkar oldum.
simdi benim ilk cumlemdeki abartmiyor musunuz'daki musunuz'udami ayri yazmam gerekiyordu? biri beni bu konuda aydinlatsin da, bir daha bu konuda hata yapmayayım, elestirilere maruz kalirim alimAllah. En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 23:36. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
En son gün tarafından düzenlendi : 24-12-2006 17:34. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ziyaretçi
|
Biri soruma yanıt versin lutfen.
En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 23:36. |
|
|
#9 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
4 5 senede dışarda çalışmadan başarıolı olamıyor zaten.. bence bunda bi gerçeklik aramayınız.. |
|
|
|
#10 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
ayrica mimarlik egitimi veren okullarin hic birinde "siz ilerde toplumdaki en üst duzey egitimi almis bireyler olacaksiniz, perfect turkce kullanmaniz gerekiyor" diye ek ders olarak turkce garamatica dersleri verildigini sanmiyorum, o zaman egitim programinda bir eksiklik var, okullarin turkce gramatica derslerini de egitim programinin icine almasi gerekiyor. birsey daha diyecektim ama hirsimdan unuttum, hatirlayinca yazarim... ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 23:37. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
selamlar,
feng shui uzmanlarınca hassas bir konudur ve özellikle internet uzerinden bu tip restorasyon calısması bulmanız oldukca zordur. belli bir ucret karsılıgı uye olup bazı bilgilerden yararlanabilirsiniz sadece. ya da benim tavsiyem feng shui kitapları almanız. ama onlarda da işte eski hali buydu boyle oldu gibi tasvirler olsa da proje anlamlı plan kesit görünüş olmaz maalesef. benim kendi okumalarımla feng shui çok kişisel bir şey. dogum tarihi ve saatinden kişisel elemente göre evinizi yerlestiriyorsunuz. bunu yaparken de chi, yani pozitif enerji akışını bloklamadan. kişisel elemente gore eve koydugunuz objeler değisiklik gosteriyor. richard webster ve karen kingston isimlerine bir bakın isterseniz bir faydası olabilir. iyi calısmalar. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
Konuyu dağıtmayalım. Feng Shui ile ilgili devam edelim; her ne kadar kendi adıma bu felsefe ile geleneksel Türk konutu arasındaki ilişkiyi kuramasam da...Bilen arkadaşlar aydınlatsınlar... En son gün tarafından düzenlendi : 24-12-2006 14:40. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ziyaretçi
|
geleneksel bır turk konutu değıl.. sadece bır konut
En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 23:37. |
|