![]() |
|
|||||||
| Mimarlık Mimarlar ve mimarlık dünyasına ilişkin genel konular bu başlık altında. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
|
tasarım harbiyede kitabevi açıyor
tasarım'ı tebrik ediyor ve başarılı bir girişim olmasını diliyorum.
bu alanda daha çok kitabevie ihtiyaç var. arkitera'dan da benzer girişimleri bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kitabevi
[Kitabevlerine çok ihtiyaç var ülkemizde gerçekten.bu kitabevinin tasarımı hakkında beni aydınlatabilir misin camelot.bi de kitabevi-cafe tasarımı nasıl olmalıdır?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Arkitera Mimarlık Merkez olarak Tasarım Yayın Grubu'nu bu girişiminden dolayı tebrik ediyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
|
Mağazanın tasarımı kime ait bilen var mı?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Gerçekten çok güzel bir mağaza. Birçok ülkede olmayan şekilde, sadece Mimarlık ve İçmimarlık kitaplarının bulunduğu son derece düzenli bir yer. Herşeyden önce aranılan her türlü yerli yabancı yayının bir arada bulunduğu ve sunulduğu bir mağaza. Yayınları rahatça inceleyebilme imkanı da var. Bu arada Mimar ve İçmimarlara uygun indirimler ve taksitlerde yapılıyor. Görmeniz gerekir. Adresini vereyim. Harbiye Cumhuriyet Cad. No.327 Telefonu 0212 241 15 25
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
....
Tasarım gerçekten de gayet adına yakışır bir mekana taşınmış. Tebrik ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
|
Tasarımın Tasarımcısı
Merhaba arkadaşlar,
Sanırım Tasarım Kitabevi'yle ilgili bir karışıklık oldu. Tasarım Kitabevi'nin künyesi kısaca şöyle; Mağazanın İçmimari Tasarım ve Uygulaması : İçmimar Ahmet Özbal Aydınlatma : Kreon Aydınlatma Zemin Kaplama : Han Zemin Kaplama Mobilyalar : Delta Mobilya Güvenlik : Net Güvenlik |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Biz de "v" yerine "w" yazılmasını beğenmiyoruz ve çok üzgünüz. İhtar aldınız. Dikkatli olunuz. Devamını yapmayınız.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
İşte Arkitera'nın önemi burada. Gerçekten tebrikler...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
bence harika bir tasarım olmuş..
inşallah ileride bende böyle fikirler ortaya koyabilirim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
çok güzel.gidilecek biyer bnce
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
yazmamak için çok tuttum kendimi ama,
design B O O K C L U B yazısına bayıldığımı söylemek zorundayım!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Dil
Yok niye tutuyorsunuz ki kendinizi, tutmayın canım burası "forum".
Adını beğenmenize şaşırdım, ben de neden İngilizce olduğunu anlayamadım, şehrimizdeki yabancı mimarlara veya yabancı mimarlık öğrencilerine yardım amaçlı olabilir. Dil konusunundaki duyarlılıklarını kutluyorum. Dilerim yanındaki Yapı Endüstri Merkezi de aynı duyarlılığı pek yakında gösterir. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
haklısınız ama içerideki adam gibi yayınların %99.9'u türkçe olmadıktan sonra keşke sadece tabela türkçe olmamış olsa diye düşünüyorum.iyi dergilerimiz var ama yeteri kadar kalıcı basılı kaynaklar bırakamıyoruz bir sonraki nesiller için, çünkü kalıcı çok az şey yapıyoruz. neyse medar ı iftiharımız CAD forumuna geri dönelim!!! ee ahmet bey'in mutfağı bizi bekler! |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|