![]() |
|
|||||||
| Mimarlık ve Eğitim Kurultayı Mimarlık Eğitim Kurultayı ile ilgili bütün gelişmeler bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
"Öğrenci Üyelik"
ÖĞRENCİ ÜYELİK
Mimarlar Odası Öğrenci Üye Kayıt Koşulları aşağıdaki gibidir; http://www.mimarist.org/index.cfm?Sa...tail&RecID=247 (Mimarlar Odası Öğrenci Üye Yönetmeliği'nin, Mimarlar Odası Genel Kurulu'nda onaylanan /Nisan 2006/ son hali Resmi Gazete'de yayınlandıktan sonra bu sayfaya eklenecektir.)
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 05-05-2006 16:07. Nedeni: Ek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tanışma Toplantısı...
19 Ekim 2006, Persembe Aksami, Saat: 18.30'da Mimarlar Odasi Istanbul Buyukkent Subesi'nin bulundu»u "Yildiz Sarayi Dis Karakol Binasi Barbaros Bulvari Besiktas Istanbul" adresinde bir OGRENCi UYELER TANISMA TOPLANTISI duzenlenmistir.
****** Degerli Arkadaslar Bir sure once Ogrenci Uyelik Yonetmeligi'nin Mimarlar Odasi tarafindan onaylanip yayinlandigini duyurmustuk. Gelinen asamada Ogrenci Uyelik baºvurusuyla uye olanlarin (ve daha sonra basvuracaklarin) katilimiyla Mimarlar Odasi Istanbul Buyukkent Subesi "Ogrenci Uye Komisyonu"nu kurmak icin bir araya gelip tanismalarini kolaylastirmak amaciyla; 19 Ekim 2006, Persembe Aksami, Saat: 18.30'da Mimarlar Odasi Istanbul Buyukkent Subesi'nin bulundu»u "Yildiz Sarayi Dis Karakol Binasi Barbaros Bulvari Besiktas Istanbul" adresinde bir OGRENCi UYELER TANISMA TOPLANTISI duzenlenmistir. Istanbul'da bulunan tum universitelerin mimarlik bolumlerinde okuyan MiMARLIK OGRENCiLERi'nin (hangi sinifta okuyor olursa olsun) UYE OLABiLECEGi ve OGRENCi UYE KOMiSYONUNA secilmek icin katilabilecegi bunun icin gerekli tum bilgilere asagidaki adresten ulasilabilecegini, birkez daha duyururuz. Katiliminiz, geleceginizi kendinizin belirlemeniz icin atacaginiz ilk adim olabilir.
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 18-10-2006 15:07. Nedeni: Ek... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
sayın yönetici
Ben foruma yeni katıldım, arkiteranın hiçbir linkinin odanın sitesinde yer almamasının sebebi nedir? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sanırm odalar bizi çekemiyor
![]()
|