![]() |
|
|||||||
| Mimarlık ve Eğitim Kurultayı Mimarlık Eğitim Kurultayı ile ilgili bütün gelişmeler bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mimarlık ve Eğitim Kurultayı - IV
Mimarlık ve Eğitim Kurultayı - IV
07-08-09 Kasım 2007 - ODTÜ İlkinden bu yana kesintisiz olarak devam eden Kurultay'ın dördüncüsü bu kez ODTÜ'nün Evsahipliği'nde Ankara ODTÜ Kampüsünde 07-08-09 Kasım 2007 tarihlerinde yapılıyor... Yine en başından bu yana herkesin katılımına sürekli açık olan Kurultay, bu kez tüm okulların Mimarlık Bölümleri'nden isteğe bağlı sayıda katılımın yanısıra delegasyon katılımı da gerçekleştiriliyor... Her bir okulun Mimarlık Bölümü için 6 kişilik delegasyondan, biri Bölüm Başkanı olmak üzere 3 öğretim elemanı ve 3 öğrenci katılımı sağlanıyor... MİMARLIK VE EĞİTİM KURULTAYI 4 “MİMARLIK VE EĞİTİMİ / SÜREKLİLİK VE DEĞİŞİM” Kurultay Programı - Taslak / 4 EKİM 2007 KURULTAY PROGRAMI: Mimarlık ve EÄŸitim Kurultayı ÇALIŞMA TAKVİMİ / ATÖLYE TOPLANTILARI: Mimarlık ve EÄŸitim Kurultayı ATÖLYELER: Mimarlık ve EÄŸitim Kurultayı ...
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 15-10-2007 11:21. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|