|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Zaman Gazetesi Yönetim Binası
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Zaman Gazetesi için hoş bir bina olmuş.Daha farklı bir yapı bekliyordum açıkcası sayfayı açarken.İmaj binası olarak gazete satışlarına bir artı katacağına inanıyorum.Çünkü kesinlikle bir kurumun yaklaşımını binasından anlayabilirsiniz ve insanlarda eminim etkileneceklerdir.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Binanın projesi ZAMAN'ı yakalamış bencede.
ZAMAN ZAMAN okuduğum bir gazetedir diyemeyeceğim için konsept'in gazetenin tarzını ne kadar yakaladığı konusunda başka bir ZAMAN yorum yapabilirim umarım.Proje ZAMAN'ı yakalamalı ama hangi ZAMAN diye sormadan da edemiyorum.Bu bağlamda projenin konsepti kendi içerisinde bir paradox benim için.Umarım proje bittiği ZAMAN 3 boyutlu sunumundan çok farklı gözüken bir bina ortaya çıkmaz. ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Bildiğim kadarıyla bitmişti hatta burada resimleri yayımlanmıştı...Gazete ise bence zaman zaman okunmaya değer...
. |
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın ArtificialIntelligence ,
Bu binanın yapımı zaten çoktan bitmiş bulunmakta. Aşağıda vereceğim adresi incelerseniz bunu göreceksiniz. Ayrıca bana göre gayet başarılı bir projedir. Tasarımını yapan mimarı ve diğer emeği geçenleri böyle güzel bir projeyi İstanbul'a kazandırdıkları için tebrik etmek lazım. Zaman Gazetesi Yönetim Tesisleri, Yenibosna - Zambak Mimarlık Kolay gelsin. Not : Yönetici arkadaşlar bir önceki mesajımı silebilirse sevinirim. Adresi yazmayı unutmuşum. Düzelt butonu çıkmadığı içinde düzeltemedim. Teşekkürler.
Sen seni üzme ! En son etic tarafından düzenlendi : 26-10-2007 18:12. |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Verdiğiniz linkten projeyi inceledim.Gerçekten başarıyla uygulanmış bir çalışma olmuş.3d'sinden daha güzel gözüküyor.Ayrıca iç mekanlarda oldukça dinamik gözüküyor.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
gerçekten başarılı birde plan kesitte mekan konforunu görmek ve daha iyisi gidip bi yaşamak, dolaşmak lazım icinde...
ama tasarımcılarının ellerine sağlık...
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok başarılı bir proje .
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |