|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Özkanlar Evi
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Yerinden kesin olarak emin olamıyorum. Teyit edilmeli.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Ankara'daki geçici ikametimde o yakınlarda oturuyordum ve doğru işaretleme gibi geliyor. Kesin Hoşdere Caddesi üzerinde ve yolun Atakule'ye doğru kıvrıldığı güzergahta, köşe bir parsel üzerindeydi. Yani işaretlendiği gibi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Bu teyit bile yeterli; ben de böyle hatırlıyorum yerini.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hoşdere Caddesinde 2 yıl kaldım. "Gemi Ev"in haritadaki yeri doğrudur.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|