![]() |
|
|||||||
| Mimarlar Türk ya da yabancı bütün mimarlar hakkındaki paylaşımlarınız, görüşleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#76 |
|
Diyalog Konugu
|
Bmimar
Bilgisayarlarla ilişkimi vito'ya cevabımda açıkladım.
Üniversitede proje stüdyosu yönetmeyi çok önemsiyorum. Düşüncemi derleyip toparlamama yarıyor. Ağzımdan çıkan her sözün sorumluluğunu, çok düşünüp az konuşmamı sağlıyor. Öte yandan hevesli ve yaratıcı öğrencilerle ilişkide olmak besliyor. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Diyalog Konugu
|
Cercis
Mimarlık da her iş kadar ticaridir. Tabi ki işimizden para kazanmalıyız. İşimi iyi yapmanın ondan iyi para kazanmaya yeteceğini düşünüyorum. Burada öğrenilmesi gereken para kazanmak değil bir işi iyi yapmak.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
yönetici
|
Şanslisiniz...
Şu saatte proje yetiştirmek adına bilgisayar başında çizim yapıyorum . bu her zaman böyle .. Her zaman bilgisayar başında.. Mesleğimi böyle zamanlarda ne kadar sevdiğimi söyleyemem!!!(Fakat maddiyat ve hayatın gerçekleri)Teknik ressamlık yaptığımı düşünüyorum çoğunlukla. siz ofiste bilgisayar başında çalışan arkadaşlara bilgisayardan zaman zaman uzaklaşıp, tasarım yapma olanağı tanıyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Forum Üyesi
|
Taşkışla'daki eğitiminiz boyunca sizi en çok etkileyen hoca kimdi? Mimari kimliğinizi kazanmanızda yol gösterenler muhakkak olmuştur. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Forum Üyesi
|
stüdyo derslerinizzi dışarıdan daolsa takip etmeye çalışıyorum, neler yapılıyor, çiziliyor? Neden özellikle toplu konut alanında akademik çalışmalarınızı yoğunlaştırdınız?
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Diyalog Konugu
|
Ulushan
Kimsenin Türk mimarlığını haketmediği yerlere sürüklemek gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum. Neredeysek oradayız. Birilerine benzemek istedikçe oradan uzaklaşacağımız kesin. Guggenheim'sız da iyi mimarlık yapılabilir.
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Forum Üyesi
|
sadece bir temenni
proje yürütücülüğü ve taşkışla demişken;her ne kadar bazı konferanslardan ve bir dersimize sizi konuk etmiş olmamızdan dolayı düşüncelerinizi paylaşma fırsatını bulmuş olsak ta,sizi taşkışla'da proje stüdyomuzda görmeyi çok isterdik,tabi şahsım adına artık çok geç
![]() |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Diyalog Konugu
|
aycasurul
Henüz tasarlamadığım binayı.
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Forum Üyesi
|
mimaride yalınlık ve hedefe enkısa,akılcı yönden ulaşmak en soylu olanıdır.KAOS sizce nedir ve sonuçları neler olabilir?
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Diyalog Konugu
|
Fulya Ersen
Davetinize teşekkürler. Programıma ilişkin ayarlama için görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
yönetici
|
Ali tarafından gönderilen mesaj
Bir yanlışlık sonucu silinen ve Ali adlı kullanıcı tarafından gönderilen mesaj
![]() Je suis un admireur de votre oeuvre. C'est simplement genial (sans t). Auriez vous aucune idée sur la longueur de la bissectrice de mon pantalon? |
|
|
|
|
|
#87 |
|
yönetici
|
Diyalog için Sayın Han Tümertekin'in bize ayırdığı zaman burda sona ermiştir.
Bu dakikadan itibaren Arkitera kullanıcılarından gelecek sorular ileri bir tarihte cevaplanacaktır. Sayın Han Tümertekin'e bize zaman ayırdığı için teşekkür ederiz. Arkitera |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Diyalog Konugu
|
Archidea
Stüdyo yürütücülüğü yaptığım 6.yarıyılda yanlızca toplukonut projesi yapıldığı için böyle. Ayrıca tekrar çeşitleme ve türetilme gibi zaten ilgili olduğum tasarım araçlarını içermesi de konuya beni yakın tutuyor. İhsan Bilgin'in yönettiği bir program olması da ayrıca önemli kılıyor 6. yarıyıl projesini.
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Diyalog Konugu
|
Doktor
Tasarım yapmak bir yana birlikte dalga da geçiyoruz. Çok da eğleniyoruz.
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Diyalog Konugu
|
Publisher
Kesişimdeki gerginlikten sözediyorum.