![]() |
|
|||||||
| Mimarlar Türk ya da yabancı bütün mimarlar hakkındaki paylaşımlarınız, görüşleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kisho Kurokawa
Japon mimar Kisho Kurokawa öldü
13:10 Japon mimar Kisho Kurokawa Tokyo'da öldü.Hastane kaynakları, Uluslararası Kuala Lumpur Havaalanı mimarı Kurokawa'nın 73 yaşında öldüğünü duyurdu. 1960'lı yılların mimari akımlarından "Metabolismos ve Symbiosis" akımının kurucularından ve en büyük takipçilerinden olan Kurokawa, Japonya'nın en büyük müzesi olan ve bu yıl açılışı yapılan Tokyo Ulusal Sanat Merkezi'ni ve Amsterdam'daki Van Gogh Müzesinin ek binasını tasarlamıştı. Ünlü mimar, Kazakistan'ın yeni başkenti Astana'nın da genel planını çizmişti. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bize de bu yönde bir bilgi ulaşınca haberlere bakınarak şuna ulaştım: Japanese architect Kurokawa dies at 73 - International Herald Tribune
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kisho Kurokawa Arkimeet için İstanbul'a gelmiş miydi?(Bir veya iki yıl önce)
Yanlışım varsa beni bağışlayın.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
İstanbul'da bir konferans verdi. Arkimeet konferansları kapsamında değildi ama.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Cok tesekkur ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu adamı çok seviyordum be... Yeri uçmağ olsun.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|