![]() |
|
|||||||
| Mimarlar Türk ya da yabancı bütün mimarlar hakkındaki paylaşımlarınız, görüşleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Zaha Hadid
Zaha Hadid, Kartal Kentsel Dönüşüm projesini de kapsayan bir içerikle bugün saat 18:30 da CNN Türk'te!
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bugün yani 26 Ağustos Pazar.
Cnn Türk'ün sitesinde Limit isimli bir programa denke geliyor. Sanırım onun içinde. İzleyelim yorumlarımızı yapalım. Haber için teşekkürler Archeon.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Ben de...
Seyreden anlatsın bari.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben seyrettim.
Kartal'daki projeye son 5 dakika yer verildi, daha fazla yer etmesini bekliyordum. Programda genel olarak bilinen şeylerden bahsettiler aslında. Projelerinin uzun bir süre kabul görmeyip, sonra Pritzker Ödülü'nü kazanmasıyla birden herşeyin değişmesinden bahsedildi. Ama en çok hoşuma giden, insanların bazı şeyleri kabul etmemesine rağmen sabırla üzerine gitmesi, savunduğu şeylerden vazgeçmemesi oldu. Zaten Zaha Hadid'i, Zaha Hadid yapan da bu olmalı.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Çok güzeldi. Sessiz olarak seyretmek durumundaydım ama altyazılardan takip edebildiğim kadarıyla çok iyi bir programdı.
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|