![]() |
|
|||||||
| Mimarlar Türk ya da yabancı bütün mimarlar hakkındaki paylaşımlarınız, görüşleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Nafi Çil
Arkiv'in yeniden açılmasıyla önümüz açıldı.
Nafi Çil üzerinde az konuşulan, yayınlarda -en azından geçtiğimiz 5 sene içinde- az görülen mimarlardan. Daha fazla ilgiyi hakediyor bana kalırsa... Arkiv'de Nafi Çil sayfalarına ulaşmak için tıklayın...
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Nafi Çil ile yüzyüze görüşmüş biri olarak Arkiv'de yer almasını çok doğru ve değerli buldum.
Yaklaşık 15 yıl önce üniversite eğitimim sırasında kendisini ve yapıtlarını inceleyen ödevimden de İhsan Bilgin'den 100 almıştım. Teşekkürler Arkiv.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Ehem ödev bitti demiştim. Notumu da aldım.
Ancak yine de seve seve kabul ederim. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|