![]() |
|
|||||||
| Mimarlar Türk ya da yabancı bütün mimarlar hakkındaki paylaşımlarınız, görüşleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Arif Suyabatmaz
Arif Suyabatmaz, 1982'de İstanbul Özel Alman Lisesi’nden, 1988'de Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1988 – 1995 yılları arasında Viyana’da yaşadı, mimarlık bürolarında çalıştı. 1995'de İstanbul’da Brigitte Weber ile birlikte Suyabatmaz Mimarlık Bürosu'nu kurdu. 2000 yılından itibaren aynı büroda çalışmalarını yalnız sürdürüyor.
Arif Suyabatmaz, bugüne dek bir çok yarışma projesine imza attı ve yarışmalarda çeşitli dereceler aldı. Bu konu kullanıcıların, halen Bilgi Üniversitesi Atölye Yürütücüsü olarak görev yapmakta olan mimar hakkındaki görüşlerininin yer alması amacıyla açılmıştır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Enka Holding Binası
Enka Holding için yaptığı binayı biliyorum gayet rasyonel ve yalın bir dili vardı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Holding'e ait ana binalardan bahsediyorsan bildiğim kadarıyla sadece cephelerini yapmış olabilir çünkü o binalar senelerdir var. Aslında cepheleri de Haluk Tümay yaptı diye biliyordum
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
..
Evet Parlak Kırmızı nın modellerini yaptığı projeden bahsediyorum sadece cephelerini yaptığını bilmiyordum
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arif Beyin web sitesi ile ilgili internette bir arastırma yaptım fakat bir sonuç elde edemedim, web adresini bilen var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Taşkışla İletişim Platformu adresinde suyabatmaz.com olarak görülüyor. Benim de aklımda kaldığı kadarıyla öyleydi, ama siteye ulaşılamıyor, adres değişmiş veya iptal edilmiş olabilir..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bildiğim kadarıyla Arif Bey bir süre evvel ofisini kapattı, o yüzden web sitesi de çalışmıyor olabilir
|
|
|
#9 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
![]()
Foruma gönderdiğiniz mesajları daha iyi formatlamak ister misiniz? Tıklayın... Üyelik ile ilgili sorunlarınız için lütfen Güncelleme ve Duyurular başlığına bakınız. Bu konudaki özel mesajlara cevap yetiştirmem mümkün olamıyor. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|