![]() |
|
|||||||
| Mimarlar Türk ya da yabancı bütün mimarlar hakkındaki paylaşımlarınız, görüşleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
|
Levent Aksüt & Yaşar Marulyalı
Levent Aksüt ve Yaşar Marulyalı, 1953 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olmalarının ardından 1955’te UMO Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik ve Müşavirlik Limited Şirketi'ni kurdular. Bu tarihten itibaren Maya İş Merkezi, Feneryolu İş Bankası Blokları, Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi, Levent’te Çok Katlı Otopark Binası gibi bir çok projeye birlikte imza attılar.
Levent Aksüt ve Yaşar Marulyalı hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yıldız'da yani İDMMA'de ikinci sınıfta I.dönem hocamdı. O tarihte yani 1970'de Uludağ'da dağ oteli projesi yapmış idik. "Proje teslimini serbest el ile çizerek ver." diyerek bana çok büyük güven ve destek vermişti.Kendisine müteşekkirim.II.dönem de okuldan ayrılmıştı.Akademisyenler ile geçinmek zor olduğundan.Bir daha görüşme fırsatımız olmadı ama yayın ve projelerinden kendisini takip ettim. Yaptıkları ile hep gururlandım,talebesi olmaktan. Ondan sonra ki II.dönemde de "Yaşar Hocam sana bu kadar güvenip serbest el ile proje istemişse,bu dönem de serbest el çiz" demişti II.dönem hocam. Allah hepsinden razı olsun. Aradan bir yıl geçmiş ama Forum da yeni okudum.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|