|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Türkiye mimarlar odasının uygulanmış herhangi bir projesi ya da harekete geçirilecek olan herhangi bir düşüncesi var mı?
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
+ eklemek istediğim konu şu:
sadece mimarlar odasının genel anlamda yaptığı/yapacağı projeler aktivitelerin yanısıra bölgesel ve mimarlık bölümü öğrencileri için yaptığı çalışmalar neler? mümkünse bu konuda Metin KARADAĞ Bey bizi aydınlatırsa sevinirim.. paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
adana bölgesi için konuşuyorum
ne öğrencilere dair ne halka dair ne de mimarlık alanına dair hiç birşey --- şunu eklemem gerekir,bu yıl yeni bir yönetim seçildi.yeni yönetim bir şeyler yapma çabasında sanırım.meyvalarını nezaman göreceğiz bilmiyorum... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Yassah nedeniyle adres değişikliği...
Sayın Star Mimar
Benim bu forumlara Mimarlar Odası ile ilgili haber ve link vermem yasaklandı. Bu nedenle, www.google.com.tr adresindeki arama motorundan "Metin Karadağ" olarak sorgulama yapmanız gerekecek... Hu, huuu Ayşin hanııım buraya (bu adrese) az yukarıya bakar mısınız? Mimar Kemalettin Bey ![]() Alıntı:
Metin Karadağ 12390 En son Metin Karadağ tarafından düzenlendi : 28-07-2006 12:13. Nedeni: Ek.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar,
Metin bey,konuya galiba biraz uzağım galiba anlayamadım neden bu forumlara Mimarlar Odası ile ilgili haber ve link vermeniz yasaklandı?..açıkçası merak ettim bu forumda verilmeyecek de nerde verilecek..?merakımı maruz görün lütfen.. ![]()
|
|
|
#6 | |
|
Yönetici
|
Bir yandan yine konu dışı kalıyorum ama öte yandan konu Mimarlar Odası ile de ilgili nasılsa... (Yine de Karadağ'ın ilgili mesajına ve benim aşağıda yazdıklarıma cevap vermek için şu konuyu kullanalım.)
Alıntı:
Demekki otokontrol sistemi çalışıyor. Çalışmasaydı da kendi yazdığı gibi bir yasaklama olmayacaktı. Hemen aşağıda imzamda göreceğiniz metne benzer bir metni Metin Karadağ'ın oda sitelerine link verdiği her konuda hatırlatma yapmak amacıyla kullanacaktım sadece.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|