|
|
#1 |
|
Yönetici
|
2008 Mimarlar Odası Şubeleri Seçim Sonuçları
2008 Mimarlar Odası Seçim sürecinin Şube Genel Kurulları ayağı 24 Şubat 2008 Pazar günü tamamlandı. Oda Genel Kurulu ise Çoğunluklu 11 - 13 Nisan 2008, Çoğunluksuz 18 - 20 Nisan 2008 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek. TMMOB Mimarlar Odası Şubeleri’nin Yönetim Kurulları’nda görev alacak yeni isimler:
Mimarlar Odası Adana Şubesi Başkan: Bekir Kamışlı Nusret Baş Hüseyin Hoşceylan Kamuran Pekçetin Murat Kaplan Kadir Ateşok Zeynep Çelik Mimarlar Odası Ankara Şubesi Ali Hakkan Alper Kangal Haluk Kara Nimet Özgönül Orçun Köken Tezcan Karakuş Y. Yeşim Uysal Mimarlar Odası Antalya Şubesi Başkan: Osman Aydın Özge Köksal Nilgün Yılmaz Hüseyin Yaşar İsmail Volkan Neslihan Kamalak Ali Yurtseven Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Başkan: A. Tevfik Aykul M. Ali Özerk Şaduman Ercan Necati Sayın A. Avni Asımgil S. Cengiz Dikici Gaye Birol Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkan: Nizamettin Kaya Şenol Şimşek Kenan Akan Murat Taş Ali Tuğcu Gökhan Yıldız Esma Yazıcı Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi Ünal Ömercioğlu Serpil Aka Mustafa Kurt Sevil Ural Nailan Tülü Hüseyin Yılmaz Soykan Özer Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkan: Süleyman Boz Cüneyt Zeytinci İbrahim Şenel Suat Bilgi Tahir Dinç Yusuf Şahin Arif Balkanay Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi Başkan: Ramazan Karaşin Gülay Çetin Tayfun Deniz Bora Karataş Hamdullah Kaya Necati Pirinççioğlu Elif Güven Murat Alökmen Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Feride Hande Aydın Serdar Çavdar Banu Gürlek Halit Halaç Mehmet İnceoğlu Selçuk Katı Cem Üçer Hasan Ünver Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Başkan: M. Asım Güzel Hüsnü Uğur Erol Sanağ Namık Mermer İbrahim Çöçelli Murat Parlak İlker Nedim Çakar Mimarlar Odası Giresun Şubesi Başkan: Ahmet Raif Yusufağaoğlu Serdar Demirkan Şükrü Henden Muharrem Öztürk Uğur Ömür Tarakçı Gökhan Göksu Feray Ziyneti Larçın Mimarlar Odası Hatay Şubesi M. Yaşar Coşkun H. Gazanfer Şakar Armağan Kazım Teköz Altuğ Karaoğlan Ali Yavuz Cahit Top M. Beyazıt Akgün ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
...
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkan: Eyüp Muhçu H. H. Günhan Danışman Cemal Sami Yılmaztürk Özden Kaya Ömer Mutlu Deniz İncedayı Tores Dinçöz A. Tuncay Gürpınarlı Mustafa Fazlıoğlu Bahattin Alpaslan Gazanfer Karlıca Ahmet Tercan Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkan: Hasan Topal Nilüfer Çınarlı Mutlu Alev Ağrı Hikmet Sivri Gökmen Necdet Ulema İlker Özdel Arif Alptürk Mimarlar Odası Kayseri Şubesi Başkan: Hakan Mahiroğlu Fatih Kiraz İsmail Ruhlukürkçü Hakan Meneviş Rıza Gengeç Pembegül Selman Eda Velibaşoğlu Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkan: Yalçın Ergen İrfan Yıldız Hakan Özkum Turgay Muti Tevfik İlter Gökay Savaş Elif Yeşim Özgen Kösten Mimarlar Odası Konya Şubesi Başkan: M. Serdar Işık Mustafa Sütiçen İhsan Kılıçarslan Zeki Ünen Hüseyin Başar Mehmet Koyuncu A. Betim Ulular Mimarlar Odası Mersin Şubesi Başkan: Sabri Konak Nadide Akın Mehmet Ruhi Yüksel Cem Bulut Tolga Oğuz Mustafa Torna Fevzi Akın Mimarlar Odası Muğla Şubesi Sinan Akyurtlaklı Mehmet Yenisu Ulaş Dural Levent Tanju Uysal Osman Köseoğlu Suat Selvi Vecdet Seçer Mimarlar Odası Ordu Şubesi Başkan: Mehmet Özçelik Olgun Ocak Mehtap Şahin Mehmet Kayserilioğlu H. Atakan Kılıç Halit Çebi H. Selin Keler Mimarlar Odası Samsun Şubesi Başkan: Selami Özçelik Oktay Gürler Ömür Özdemir Zerrin Özdoğan Mehmet Büyükalbayrak Fatma Pınar Vardar Balcı Aslan Kasımi Mimarlar Odası Trabzon Şubesi Başkan: M. Salih Akyüz Sinan Özer Seçil Öztürk Ahmet Birinci Alaeddin Genç Ömer Bayraktar Dilek Öztürk Nohut Mimarlar Odası Van Şubesi Başkan: Şahabettin Öztürk M. Sedat Bekiroğlu Murat Akbaş Uğur Ulusel Büyükbay Koray Karabulut Ahmet Bozkurt Bekir Yıldız 2008 Mimarlar Odası Seçimleri En son Gül Keskin tarafından düzenlendi : 29-02-2008 18:13. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
TMMOB Mimarlar Odası 41. Dönem Merkez Yönetim Kurulu Görev Dağılımı
18 - 20 Nisan 2008 tarihleri arasında Ankara’da yapılan TMMOB Mimarlar Odası 41. Dönem Genel Kurulu’nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu, 28 Nisan 2008 günü yapılan ilk toplantısında 2008 - 2010 döneminde görev alacak isimleri şu şekilde belirledi:
Genel Başkan: H. Bülend Tuna Genel Başkan Yardımcısı: Erkan Karakaya Genel Sekreter: Necip Mutlu Genel Sayman: Aysel Çetinsoy Üye: Kubilay Önal Üye: Cengiz Bektaş Üye: Emre Madran Merkez Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki döneme ilişkin yaptığı açıklamaya ulaşmak için tıklayın. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|