|
|
#1 | ||
|
Yönetici
|
Mimarlar Odası'ndan Gönderilen Email
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin üyelerini bilgilendirmek amacıyla dün (25 Eylül 2007) gönderdiği email'de o kadar çok yazım hatası var ki yazmadan edemedim.
Alıntı:
" ve ' bir arada kullanılmaz ekim değil Ekim pazartesi değil Pazartesi Uluslar arası değil Uluslararası (illa da ayrı yazılacaksa Uluslar Arası) 1.200.000 mimar aynı kutlamaktadır ne demek? (aynı anda olacak herhalde) Daha uzun yazmak niyetindeyim ama tek bir cümle herşeyi anlatmaya yetiyor doğrusu. Yine de daha uzun metin aşağıdan okunabilir: Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yönetici
|
Yeni emailimiz var:
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Bu arada konuyu okuyunca Mimarlar Odası'ndan gelen bir mail var. Örneğin bizim eleştirilerimize artık cevap olabilecek bir belgemiz var diye seviniyordum. Bana da gelen matbu mektupmuş.
Bu arada 199.800 mimar azaltılmış. Yanlışık olmasın.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yönetici
|
İlk emailde de aynı hata vardı ama diğerlerinin yanında gözardı etmiştim.
Yeni bir emailimiz var. Bir kısmını alıntıladığım bu emailde de devam eden hata ise saatlerin yazım formatı. Saat: 11.00 yerine Saat: 11:00 olmalı. Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|