![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
TOLGAHAN'ın CGTALK Macerası.
Challenge'in tam karşılığını bulamadım da o yüzden macera yazdım umarım yanlış değildir.
Biliyorsunuz Galeri üyemiz Tolgahang'nin şahane açlışmaları var. Cgtalk'ta önceden bir oturumu daha olmuştu. Şimdi bu var. http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=413199 Gurur duyuyor ve buradan bizimle paylaşımını bekliyoruz. Söz konusu mesaj forumun en üstüne yapıştırılmıştır. Sonlanana kadar orada kalacaktır. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Valla isteyen abarttığımı söyleyebilir ama bu herkesin kolay kolay yapamayacağı bir görselliktir ve abartılmayı hak ediyor bence !!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncellikle çok teşekkür ederim böyle bir olaya destek oldugunuz için haydi bismillah basladık.....
Önce sketcheleri oturttıcam daha sonra modelleri daha sonra detayları en sonda kompozitleme yapıcam... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
abartılcak bısey yok ama cok vakit istiyo...uykusuz kalcaz artık bi 100 gün
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
yav resmen gaz alıyor insan bu işten, eline sağlık tolga
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Delikler yırtıklar filan güzel gözüküyor ama tabii eskiz hala
şehirsel mekanları yakalayamadık. Yakalıycaz inşallah.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
evt evt kesinlikle eskiz önce kafada oturtmak lazım yoksa diğer türlü yap yap bitmiyo en öenmli kısım ama sanırım kompozisyon bu şekilde olucak..sanki şehrin ortasında kocaman bir yarıktan aşağıya bakınca gürünenler gibi...Yukardan aşağı baktıkca gunduzden geceye bir geçiş oluomus hissi yapmaya çalışıcam..En öndede istasyon olucak...Arkada raylarda giden trenler yapıcam ....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Yaf!...
Sen kimsin?
Nedir Bunlar? benım bu hale gelmem ıcın herhalde bı kac bin yıl çalışmam gerekecek!... Sana Ustad demek ayıp olur sımdı!... Yenı bı terım mı cıkarsak senın için.. Vala eline saglık bıle dıyemıyorum!... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Hııımmm
Güzel bir şeyin çıkacağı muhakkak. Bekliyoruz.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Elİne SaĞlik Çok GÜzel.........
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
Madem yayınlandır karışalım haddimizi aşarak.
Merkezsel (Polar) bir yapıdaki bu kulenin belli ki ortada bir taşıyıcısı var. Sirkülasyon için. Bu silindirik -İngilizce deyimle- core'un kalınlığı çok da ince sayılmaz. Ama alem yani kubbenin üzerindeki merkezsel çizgi çok ince. Böyle olduğu için yukarısı mantar çatı gibi güçsüz kalıyor. Oraya da sanki dışarıdan içeriden sanayi tipi yapılardaki balkonlu krokuluklu iletişim araçları olan bir geniş uzama ve sonra daralma yapılabilir. Kız kulesinde bile var ya bu. ![]() Tabii çok da öenmli bir eleştiri değil devamını bekliyoruz.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
onun o kubbenin ıcı bos olucak ve icerde bisürü metal parcalar yapıcam hıkayede bole bıyer var...onun onude ıstasyon yapıcam zaten bıraz bellı oluyo ben sımdı bu eskızlerı bıtırıp modellere basladım orda daha detaylı gozukuyo ama bu asamada bana cok cok farklı bır mımarı tarz lzaım nası yapıcam bılmıyorum....Sanırım baya bır hayalgucu gerekıcek
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
|
Sen nasıl bir şey istediğini daha iyi açarsan mimari sallamaları biz yaparız sen aradan güzellerini seçersin.
Belki yardımımız dokunur.
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|