![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Evet bu daha kişlikli ve daha korumacı (arkasındaki şehir koruyor gibi)
Yere basması ve oturması da daha kuvvetli. O konsol çalışan bölümü anlayamadım ama eskizden olsa gerek. Kolay gelsin. Gelişmeleri bekliyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Çok hoşuma gitti çalışmalar, 1900'lerin başındaki İtalyan mimarların fütüristik eskizleri gibi olmuş, bazılarında Gotham City havası ya da Star Wars filmindeki şehir havası var gibi...
İnsanı imrendirecek bir yeteneğiniz var, elinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
Arkasını daha yeni yeni doldurmaya başladım baya bir dolu gözükcek bittiğinde cok vakıt alıyo daha on tarafta bile bir suru cızmem gereken yerler var..O konsol calısması bıraz orda anlatılan hıkeyeden yola cıkarak yaptıgım bısey ısın ıyi fantastık noktaya kactıgı yer orası..
evt gotham ve star wars a benzetmednıze sevındım cunku bıara gozume acaba cok mu dunyada olan bıyer mıs havasında gıbı gelmeye baslamıstı..İşi bu noktadan sonra daha da fantastık bır hale getırmek gerekıcek...Sımdı sırada en zor olan vurucu noktayı bulmak var..Eskizlere devam...Destek ve yorumlar için herkese cok tesekur ederım..
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Forum Üyesi
![]() |
merhaba tolgahang,
bunlar müthiş çalışmalar tebrik etmek istedim sadece,fantastik mimarlık...ayasofya'nın high tech versiyonu,müthiş... |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
bir pilav üstü cgchoice lütfen
part 2 yi buraya eklememişin, eline sağlık.düzeltme: bence 65mm gibi bir lense croplama abi güzelim işi, aynı tonlarla dik bir kadraj cok daha fazla yakışıyor (şahsi fikrimdir tabiki) En son gurgur tarafından düzenlendi : 04-11-2006 21:44 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
![]() |
Merhaba tolgahang, ![]() Çok güzel görünüyorlar, umarım hem eğleniyor hem de bu fikir mücadelesinin tadını çıkarıyorsunuzdur...ve çıkaracaksınız son gününe kadar.. ![]() Başarılar |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
gurgur onu ben sadece gokyuzunu gostermek ıcın cropladım... ole yapar mıyım hıc yalnız bu kompozisyondakı oranları değistiriorum su an onunla uğrasıyorum..Binayı ufaltıyorum.Ordakı adamlardan bırının yorumunu dıkkate aldım gercekten aartık cok bakmaktan goremıyorum bıraz daha ufaltınca alanı , daha fazla ferahladı paftam....
tolgahang@hotmail.com bu arada... gurgur |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Yazılım - Donanım
Selam tolgahang,
Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik etmek istiyorum. Bir şeyi merak ettim, böyle çalışmalar yapmak için hangi yazılım ve donanım'ları kullanıyorsunuz ve neleri, hangi markaları tavsiye edersiniz? Yoksa bunlar kağıt üstünde elle çizilen, boyanan çalışmalar mı? (Olmayacağını tahmin ediyorum da...)
|
|
|
#43 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Mimar
![]() |
Yuzde 70 i çizim olduğu için çalışmaların burda en cok lazım olan donanım Tablet...İzmir de bulunması biraz zor oluo ıstanbuldan biryerden geliyodu...Nerden aldığımı unuttum 3m.com yada onun gıbı bır adresi vardı.Burdaki herhangı bır bılgısayarcı sıparıs verebılıo..
İncelemek ıcın buraya bakın : www.wacom.com ben intious 2 kullanıorum..Makina olarak da bu işte ole cok ahım sahım makınalara gerek yok .. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Tolgahan "y" harfi de Türkçe'mizin bir harfidir. Diğerleri gibi o da kullanılmalıdır.
Kolay gelsin. Forumda bu şekilde kısaltmalara izin vermiyoruz. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Teşekkür ederim tolgahang,
Siteyi inceledim, muhtelif ebatlarda ürünler var. Sizin kullandığınız tabletin ebadı nedir? Bir de markadan memnun musunuz? Bir sorum daha olacak: [Buraya göndermiş olduğunuz sunumlar özelinde] Eskizden modele mi gidiyorsunuz, yoksa önce kabaca modelleyip sonra mı eskiz sunumu haline getiriyorsunuz? (Not: Eskiz olarak, bu foruma göndermiş olduğunuz eskizlerden bahsediyorum, genel anlamdaki eskizden değil.)
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|