![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Forum terk mi edildi?
Arkadaşlar, sanırım bütün forum üyeleri Bodrum, Kaş, Fethiye, Alanya bölgesine tatile gitmiş. Forumda akşamları rüzgar olduğunda ortalıkta başıboş çalılar görülüyor eski western filmlerindeki gibi.
Tatil dönüşü ödevleri görelim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bence orada da
Bence orada da tatilin "render"ini almaya çalışıyorlardır.
Eee, orada zaman biraz gevşek olduğu için "görser" ancak geri döndüklerinde bitmiş olacak... O zaman Orson Wells'in söylediği ses tonuyla: "Ben tatilin bittiği günün, ne demek olduğunu bilirim. Ya sen tatilin bittiği günün, ne demek olduğunu bilir misin?" (*) şarkısını söyleyeceklerdir. Bence. ![]() (*) "Ben genç olmanın ne demek olduğunu bilirim. Ya sen yaşlı olmanın ne demek olduğunu bilir misin?"in İngilizcesi ne ise ondan araklanmıştır...
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İzmir
![]() |
tatil? güzel birşey olsa gerek
en son 1999 da tatil yaptım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Efendim her yaz böyle olur.
Ben yine de takip ediyorum. Bu arada yeni yöneticimizi buradan kutlamak istiyorum. Sayesinde daha da ilerleyeceğimize eminim. Teşekkürler.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
öhem... Sonunda ben de "müdür" olmayı becerdim
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
![]() Tatil bende Yapamadım Tatil Yoreseinde yasamak veya 6 kusaktır Fethiyeli olmak Kesmiyo adamı..![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Mimar
![]() |
hayırlı olsun cetin hocam
forumu surekli uzaktan takip ediyorum ama iş yogunlugundan dolayı bi turlu fırsat bulupta biseyler yazamıyorum hala işleri bitirsemde workshop a devam etsem diye dusunmekteyim (tabiki siz uygun gorurseniz) diger katılımcı arkadaslarda katılırlarsa guzel olur tabiki bu sayede tekrar forum canlanmıs olur bence |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Kitaptan sonra bi takım aktiviteler düşünücez bakalım.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Yaklaşık üç ay önce foruma üye oldum ama uzunca bir süre aktif olamadım,bundan sonra daha fazla yazışmak isterim,biliyorum ki öğreneceğim çok şey var. Sketchup çizimleri yapıyorum,bu konuda yardımcı olmak isterim tabii paylaşmak da... Zaten forumun sketchup bölümüne çalışmalarımı yolluyorum.Forumun terk edilmesi konusunda biraz yabancı kalıyorum kusra bakmayın ama çalıştığım için zaten çetin beyin belirttiği yerlere gitmem şu an imkansız
![]() Tatildeki arkadaşlara eğlenceler,burdakilere iyi çalışmalar diliyorum...Daha sık birlikte olmak dileği ile... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Cetın arkdasımıda beklerim!...Bende Belekteyim. Güzel bı agırlık yaparız. tatil biter anam ama bu işler bitmez. Rendering Beautifully!...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Terk etmedim ben, bunu bilin.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
...
hadi beee
gördük iştee ... Çetin Hoca hariç hepiniz fos çıktınız aman şaka yapıyorum, kimse üzerine alınmasın. ama gönlüm isterdi ki herkesin çalışmasının son halleri orada olsun. çünkü aşırı emek sarfettiniz. bununla kalmayıp, çokta öğretici oldunuz. bu yüzden hepinize teşekkür ederim kendi adıma. sağlıcakla kalın.
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Yeni projeler var. "Bizi izlemeye devam edin".
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Etic eğer bana gönderme yapmışsan haklısın, normal işler, programlama, render testleri derken workshopa zaman ayıramadım. Şu aralar indigo render yapısı ile uğraşıyorum. Duymayanlara söyliyim, yine bir free render engine, ama bu sefer sanki baya başarılı .
http://www.indigorenderer.com/ Sevgi ve saygılar. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|