![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
V-Ray'mi yoksa Mental Ray'mi ?
Cevabın için teşekkürler Ayasofya.V-Ray gerçekten güçlü bir render motoru.Ancak Max 9 Mental Ray 'i bayağı bir geliştirmiş ve programın birçok özeliğide mental ray'e uyumlu olmuş.Ekstra para vererek V-Ray almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.Tabi daha öncede belirttiğim gibi henüz max 9'un Mental ray'ini tam test edemedim.Bu arada V-ray'de gelişmiş olmalı. 64 bit'e uyumlu olmuş son sürümü.Eğer Ayasofya'nın yazdığı adrese giderseniz orada yazıyor.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
![]() |
max 9 da klasörlerdeki sahneler küçük resimler halinde izlenemiyor.daha önceki sürümlerde olmuyordu .bunu çözebilen varmı
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
teşekkür ederim browser i biliyorum ama daha önceki sürümlerde programı açmadan
görünüyordu sahneler explorer sayfasında ..oda bazen işi kolaylaştırıyordu.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
şuna kadar max 6 , 7 sürümlerini kullandım ve en son max 9 32 bit sürümünü kullanıyorum benim için en zevkli olanı max 7 idi. max 9 64 bit kullanmak nasip olmadı. 64 bit serisi ile ram hatası tarihe karışıyor diye çogu formlarda okudum 30 günlük deneme sürümünü kuracagım bazı çalışmarımda ram yetmediği için bazı modelleri sahnemden çıkarmak zorunda kaldım inşallah dedikleri gibidir ama yine max 7 nin yeri çok ayrı gönlümde
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|