![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
PaylaŞim
Forumumuzun rendering bölümündeki yeni bölümler sonrası artık bir paylaşım bölümünün açılmasını uygun gördük.
Yani artık yaptığımız modelleri, dersleri, malzeme kütüphanelerini paylaşabileceğiz. Ancak işin teknik altyapısı hazırlanmadan ortaya çıkmak istemedim. Teknik altyapı hazırlandı mı hayır ama hem bu hazırlığı yapan Ömer Yılmaz'ı biraz daha paniğe sokmak ve hem de forumumuz için daha kullanışlı modeller sunmak için çabaladığımızı göstermek istedim. Mesela bana önceden gönderilmiş dosyaları ben koyacağım. Dosyalar ya sizin eseriniz olmalı ya da nereden aldıysanız paylaşıma açık olmalı. Bu konuda sorumluluk gönderene ait. Biz farkettiğimiz anda bu dosyaları sileriz. Ben öğrneğin öğrencilerime sorduğum basit bir koltuk modeli gönderebilirim. Benim tasarımım olduğundan hava hoş. Kategorileri aşağıda belriledim isteyen katkıda bulunur Linkler Dokular AutoCAD DWG ve DWF AurtoCAD Lisp Archicad GDL 3DS ve MAX Dersler Notlar 2B ve Genel Dersler Notlar 3B Diğer dosyalar işte bu da benim dosyanın renderları çok az yer kaplıyor 207 kb ziplenmemiş hali az yer kaplayan ama çok işe yarayan dosya göndermek lazım
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
indeksleme...
Sayın Ayasofya,
Böyle bir bölümün açılması gerçekten iyi bir fikir... İnsanların ilerde sayıları hayli artabilecek elemanları daha da kolay bulmaları için bir indeks sistemi de geliştirilemez mi acaba? Geç vakit gelen bir fikir yalnızca... Selamlar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
Gaziantep
Mimar
![]() |
100 kb sınırlamasına devam mı ? halihazırda paylaşmayı istediğim modellemesi bana ait güzel tasarımlarım var da
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
yok yeni sistemde 100kb sınırı kalkacak
o yüzden uygun sunucu aranıyor Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
VRay Lightcache Video ders anlatımı
Buda benden olsun. VRay Lightcache video ders anlatımı, umarım render süresinin kısalığı açısından kullanan herkese faydası olur. Dosya zip'lidir ve şifresi: www.parathoner.com 'dur. Dosya boyutu 9472 KB' dır.
Video'nun linki : http://rapidshare.de/files/18161589/...cache.zip.html Linke tıkladığınızda açılan sayfanın en altına inip orada "FREE" yazan yere tıklıyorsunuz. Yine açılan sayfanın altında geri sayım yapmaya başlıyor ve sayfada size 3 haneli renkli harf ve sayı karşımı bir yer çıkartıyor. Gördüğünüz harf veya sayıları sağ taraftaki kutucuğun içine yazıyorsunuz. Daha sonra çıkan pencereden harddiskinize kaydediyorsunuz. Buradan da gerekli olan codec'i indirebilirsiniz. İnidreceğiniz dosyanın ismi: TSCC Codec Boyutu 170 KB http://www.techsmith.com/download/codecs.asp En son Parathoner tarafından düzenlendi : 16-04-2006 23:45 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
helal yahu
server'ın açılmasını sabırsıkla bekliyorum.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
bu kısım açıldıktan sonra kendi çizimlerimden bende paylaşırım.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|