![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sahnemin bir kısmının renderı nasıl alınır
arkadaşlar çok ilginçtir daha önceleri yaptığım bu işlemi bir süre ara verdiğim için şuanda hatırlayamıyorum. sahnenin tamamını değilde sadece işaretlediğim kısmı render etmek istiyorum fakat hatırlamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim...
Not: acelem olduğu için forumda çok detaylı bir arama yapamadım. şayet diğer konularda varsa sorum silinebilir. teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
![]() Bu seçeneği işaretledikten sonra ekranda çıkan kutuyu yapacağın yer boyutuna getiriyorsun, viewportun sağ altında OK yazan bi tuş çıkacak, onu tıkladığın anda render başlar. Birde crop seçeneği var ama o deformasyon yaratır, tavsiye etmem.
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sevgili cassioandro
öncelikle hızlı cevap için çok teşekkür ederim. işte buydu çok saol. çalışmalarında başarılar dilerim.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
![]() |
cassioandro,,:
Galiba komutu gösteren resminizn linki çalışmıyor..şayet bende mrk ettim.Düzeltirseniz sevinirim..Teşekkürler..
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
imageshack.us adresine upload etmiştim, ama sanırım problem oluyor. Tekrar veriyorum.
Aşağıdaki menü, max programında sağ üst kısımda bulunur. Resimdeki seçeneği işaretledikten sonra ekranda çıkan çerçeveyi yapacağın yer boyutuna getiriyorsun, viewportun sağ altında OK yazan bi tuş çıkacak, onu tıkladığın anda render başlar. Kolay gelsin.
be yourself is all that you can do En son cassioandro tarafından düzenlendi : 09-04-2006 02:21 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
cassiandro'ya ek olarak, aynı sarkan menüdeki "Blowup" ın kullanımının da faydalı olduğunu eklemek istiyorum. Benim çok işime yarıyor bazen, özellikle bazı detayları görmek istiyorsanız. Blowup ile render için seçtiğiniz çözünürlüğün en boy oranı değişmeden, sahnenin belli bir kısmını yine seçtiğiniz çözünürlüğe büyüterek render alabilirsiniz. Biraz karışık oldu ama umarım anlamışsınızdır. Belli bir noktaya zoom yapmak gibi düşünün...
İyi Çalışmalar... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|