![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
max+photoshop denemesi
selamlar
her iki programı da yaklaşık 4 küsür senedir kullanıyorum fakat bu photoshop ve maxi ilk defa bir arada kullanma çabam...aslında burda amaç çok önce çizilmiş bir eskizimi ayağa kaldırmaktı sadece, umarım begenirsiniz render motoru vraydir (tasarımı bana aittir.) Monitörleri başında sabahlayan emektarlara selam olsun!!!... iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bir öğretim gör. olarka söyleyebilirim ki bu gönderdiğiniz 3 adet resimden en en en güzel eskiz.
Eskizde hayat var yalan yok Bu arada eskizdeki önemli bir tasrım olgusunu modelde kaybetmişsiniz. Hani şu aşağıdan başlayıp tavanı tamamlayan ters L geçiş. Render çok ufak olduğundan bir yorum yapamayacağım ancak 1- insanlar çok büyük 2- yerdeki varenda ahşapkarı çok kalın ve bu şekilde üretilmelier biraz zor bir subasmanın üzerinde olabilir mesela ancak genelinde çok beğendim ben fazla yorum yazmamaya dikkat ediyorum ama sizinkiler ve eskiz tabii ki ilgilimi çekti. Kolay gelsin
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
hocama bir soru
çok teşekkür ederim sizden yorum alabilmek beni çok sevindirdi...
inanın şu aralar kafamı kurcalayan tek şey, elin yarrattığı çizgileri, eskizi nasıl olurda özgünlüğünü sönümlendirmeden bir tasarım ortamına digital medyaya aktarabilirim?..yani bunun için en iyi yöntem ve ya yöntemler nelerdir en az kayıpla demek istiyorum( başlık olarak belirtmeniz yeterli )...gerçekten el çiziminin değerini biliyorum okul sıralarında eskiz teknikleri, suluboya resim dersleri vardı seçimlik olarak aldığım ve çok severek iştirak ettiğim.Şu an profesyonel hayat karşımda ve önüme geçen herkes el çizimiyle bir yere varılamayacağını söyler gibi bakıyor yüzüme.Sırf bu yüzden mimarlığa karşı bir soğuma içerisindeyim hocam.tasarım yapmak ve üretimini yapmak yerine iş yerinde sabahtan akşama kadar autocad editlemekle geçiyor vakitim ve tahmin edersiniz ortaya çıkan şeylerde şahane değil. sorunumu çok açık ifade edemediysemde zaten siz beni anlamışsınız yaptığınız yorumunuzda. bir dokunup, bin ah işitttiniz, kusuruma bakmayın... iyi çalışmalar teşekkürler |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|