![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Öğrenci
![]() |
max öğrenmek istiyorum
mimarlık 2. sınıf öğrencisiyim.max öğrenmek istiyorum ve bunu en iyi şekilde yaparım.kursamı gitmem mi lazım yoksa max kitaplarından öğrenebilirmiyim öyleyse bana yararlana bileceğim kaynak söyleyebilirmisiniz.yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
sanırım buna en erken şekilde karar vermen güzel...yalnız max biraz deneyimlenmesi gereken bir program. belki diğer hepsi gibi ancak sanırım kitaplarla biraz zor. kurs içinse bir önerim var. zaman ayırabileceğin bir tarihi seç çünkü cidden bir anda bakıyorsun max.e dair hiçbirşey hatırlamıyorsun. hatta ve hatta mümkünse bilen birileri ile soru - cvp ilişkisi dahada verimli olucaktır kurstan sonra...
kolay gelsin ...en kısa zamanda öğren bence ...sonra geç kaldığını farkediyor insan... görüşmek üzre...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
max
ben max'i kitaptan basit örnekler yaparak öğrendim ama bu iş çok sabır istiyor.bence iyi bir kursa gitmek daha doğru olacaktır.kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
![]() |
bence birtane kitap edin..burda reklam yapmak gibi olmasın Nezih Kanburun kitabını öneririm çünkü Türkçeye çeviri yapılan kitaplardan çeviriden dolayı anlamak biraz zor oluyor..Ve en önemlisi ise netten tutorialler indir. özellikle tutorialler öğrenmede çok yardımcı oluyor. www.evermotion.org veya www.tr3d.com veya www.3dkingdom.org..
Kolaygelsin....
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
max i tercih etmen güzel
en güzel önerilecek 3 ds max için eğitim cd leri temin etmen sana bir adres vereryim gereken bilgiyi alabileceğin artsoftbilgisayar@hotmail
.com |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Kayseri
Öğrenci
![]() |
cevaplarınız için teşekür ederim.ben hemen bi kitap edineyim sonrada kursa yazılayım heralde en saglam yöntem bu.ayrıca nezih kanburun kitabını bende duydum ama yeni kitap çıkardımı çünkü eski kitabı max 2 üzerinden anlatıyormuş.tekrar teşekkür edrim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
nezih kanbur un kitabinin yeni baskisi vardir belki, ama zaten o daha cok referans kitabi ve basta sıkıcı gelebilir. yeni baslayanlar (bir yeni baslayan olarak soyluyorum) icin 3dsmax7 ile gorsellestirme (emrah celik) bence cok iyi. (yalniz her konu yok, nezih kanbur her seyi anlatir hayatin boyunca okursun).
okulun nerde? kutuphaneler fena diil cunku gordugum kadariyla... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
![]() |
Alıntı: