![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Tebrikler (Tuğrul hocamın da dediği gibi),gerçekten baya bi gelişme war sadece iki şey eklemek istiyorum tekrarlayan map lere dikkat!!!!!!! Çoğu zaman rahatsız edici olabiliyor bunun için yukarıda ilk yorumda vermiş olduğum linklerden map bulabilirsin(yüksek çözünürlüklü).Bunun dışında söylemek istediğim birşey daha war ahşap kaplamalarına çok hafif bump uygulayabilirsin(material editörden maps in içinde)ya da diyorsan ki yok bunlar cilalı o zaman da biraz parlaklık verebilirsin biraz rahatsız edici olmuş benim şimdilik söyleyebilceklerim bu kadar gelişmeleri dört gözle bekliorum.
Kolay Gelsin:>)
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
İzmir
Öğrenci
![]() |
sevgili Tuğrul Yazar ve Tunç Angın yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz kritiklerin bana ne kadar faydalı olduğunu bilemezsiniz ayrıca birilerinin yaptığınız veya yapmaya çalıştığınız şeyi umursaması ve yardımcı olmaya çalışması insanı daha da iyisini yapmak için acayip derecede heveslendiriyor.
iyi çalışmalar ve tekrar teşekkürler.......
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
ama yine de render kalitenizdeki gelişmeleri forum dışında yapmanızı önreceğim.
Sonrasında bize mesaj atınız. Örneklerinizi gösteriniz. Yani sizden ricam 3-4 proje sonrasında örneklerinizi daha kolay eleştirebiliriz. Yakında yeni başlayanlar için ayrıu bir bölüm açacağız inşallah. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Bende naçizane birkaç tavsiyede bulunmak istedim. Standart renderde ışıklandırma yaparken tek ışıkla sonuç almak mümkün olmayabilir. Bundan dolayı aydınlatma değeri daha düşük yardımcı ışıklarla mekan aydınlatılırsa daha hoş sonuçlar olacaktır. Birde ışıkların ayarlarından nesnelere yönelik ayarların yapılması gerekmektedir. Örneğin, ortamda 6 tane ışık olsun. Bunların hepsi halıya etki ettiğinde halı çok parlayacaktır. Bunu önlemek için nesnelerin ışıklardan etkilnemlerini hesaplamaka ve buna göre sahnemizi kurmamız gerekmektedir. Eğer ileride plug-in kullanırsanız. Bu sorununuz olmayacaktır. Ama standart render ve malzemelerle çok güzel çalışmalara yapmadan plug-in denemeniz gelişmeniz açısından size engel olacaktır. Kolay gelsin. Saygılarımla...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|