![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
nişantaşında bir bina
arkadaşlar nişantaşında yaptığımız bir binayı sizinle paylaşmak istedim...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Çok beğendiğim için birkaç şey yazmak istedim.
Kutlarım, foto-gerçekçi olmadan da bir fikrin veya kompozisyonun düzgün biçimde anlatılabildiğini göstermişsiniz. Mimarca bir soyutlama ve titizlik-temizlik-düzen... Çok sevdim gerçekten.. Soyut kalan kısımlar çok iyi ve bence renk ve ışık da fena gözükmüyor. Daha doğrusu ne renk, ne doku ne de ışık etkisi tasarımın önüne geçip ortalığı sulandırmıyor.. Tekrar tekrar kutlarım. İki eleştirim olacaktı: 1. Keşke kamera binayı tam görebilseydi, yani zemini de görseydik (ama kaplamasız gri bir zemin) cephe daha oturaklı olurdu. Belki kameranın lensiyle veya camera correction modifier ayarlarıyla biraz oynayıp bunu da halledebilirsin. 2. Camlar cam gibi durmuyor diyecektim ama vazgeçtim onların cam olduğu zaten anlaşılıyor, ön plana çıkmalarına gerek yok. Ben bu haliyle beğendim ama foto-gerçekçi bir şekilde bunu çevresiyle yapmak istiyorum dersen o da bir seçenektir tabii ve buradan hareketle çok da güzel olur gibi görünüyor.. Tabii zaman pekçok eksiği olduğunu zaten biliyorsundur. Başarılar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaslar bu da başka bir nişantaşı çalışması amerikan hastanesi nin oralarda formda boşuna yer kaplamasın diye buraya attack'liyorum
bu arada tugrul yorumun için teşekkürler..biraz geç cevap verdim kusura bakma.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|