![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Banko Çalışması
Mrhba arkadaşlar
yeni yılını kutlar herkese sağlık başarı ve bol kazanç dilerim Size bununla beraber henüz 2. renderımı gönderiyorum..Bir müşterimize yaptığımız (henüz imalatını gerçeklkeştirmedik) bankonun renderını gönderiyorum..Sizden Render,tasarım ve kullanım-fonksiyonellik gibi konularda eleştrililerinizi bekliyorum Acımasızca eleştirebilirsiniz çünkü özellikle rendering konusunda daha çok çalışmam gerektiğinin farkındayım..(Ben bir hatamı söyleyeyimde oraya çok takılmayın bankonun üst kısmındaki siyahlık tavan olmayışından siyah gökyüzünün yansıması dır) ![]()
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
İmalatını yaptıracağınız tasarımınızın modelini birinci elden kendiniz yapıyorsunuz. Harika, tebrikler...
Gerçek bankonun da fotoğrafını görürüz inşallah. Mobilya konusunun uzmanı olmamakla beraber şu anki işsiz güçsüz sazan olarak bana sanki fazla girinti çıkıntı ve elin girmediği darlıkta yerler görünüyor buraların imalatı temizliği ve görüntüsü pek de iyi olmayabilir. Ben olsam daha sade ve kendi içinde tutarlı (malzeme kalınlıkları ve birleşme yerleri hususunda) birşey yapardım ama dedim ya boş boş konuşuyorum işte... Bu tür renderlarda şu yerlerdeki garip Vray renk pırıldamaları nın yerine daha temiz birşey yapılabilir. Sadece bir objeye dışarıdan baktığımıza göre basit bir skylight veya makine kasar diyorsanız e-light scripti ile daha hoş ve kısa sürede sonuç alabilirsiniz. Ama vray yapılacaksa o zaman yakın çevresi, bir kaç aksesuar (broşürlük, kalemlik, zemin döşemesi vs.) ile görüntüyü vray'in iç mekanlarda foto-gerçekçilikteki yeteneğini göstereceği bir sahaya sokmak gerekir. Çalışmalarınızda başarılar... Kolay gelsin.. Herkese şimdiden iyi bayramlar!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle yapıcı eleştiriniz için teşekkür ediyorum..mobilyadan anlamadığınızı söylemişsiniz ancak eleştirilerinizde size katılmamak mümkün değil. evet imalatını biz yapacağız o yüzden burdaki her ayrıntı imalat esnasında bize artı bir külfet getirmekte..Sizinde belirttiğiniz gibi gereksiz çıkıntılardan kurtuldum ve yeni rendereını gönderdiğim bir şekil aldı banko..
Render konusunda ise henüz çok tecrübem olmadığı için umarım sizin gibi üstatlar sayesinde kendimi geliştireceğim.. Sevgiler.. Herkese şimdiden iyi bayramlar.... ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|