![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Edilportale Livingbox prefabric house competition suggestion
Render time : 27min.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
yazın bu mekan içindekiler gerçekten yanacak herhalde
mimaraları mı hapsetmek gerekiyor bu slogana göre buraya zeminin kaplaması çok ütürülü sanki su gibi. Arka plandaki dalga boyları çok büyük. ya okyanusun tam içinde bir ev bu ya da bir ölçek hatası var kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Diyalog Konugu
|
- yerde sağdaki ışık nereden geliyor? Bence o hiç olmamalı.
- sanırım perspektifte hata var: ufuk çizgisi daha aşağıda olmalı. - sağdaki kolon ve diğer birkaç yer çok koyu: gölge dengesi bence pek iyi değil. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
höööööh
Alıntı:
Yapıcı eleştirileriniz içinde teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
auahuahua
ahahuahuahuahahu
siz çok yaşayın emi kolon diyo ya auhuahuahuauhahu |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
sen de çok yaşa güzel kardeşim. hayatta başarılar dilerim sana... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Yanlış anlamayın ama siz hiç bir açıklama yapmazsanız çalışmanızdaki herhangi bir eleman hakkında kolon da denir başka bir şeyde.
* Başlıktan anladığımız kadarıyla bir yarışma ama ne yarışması konuyu biraz açın?. * Benim anladığım kadarıyla prefabrik bir yaşam alanı tasarımı, prefabrik denince akla tekrar edilen modüller,yapı elemanları (mümkün olduğunca mütevazi detaylar) aklımıza gelir.Tek bir görünüş yolladığınızdan mekanınız gerçekten böyle bir yer mi anlayamıyoruz.Ama görmüş olduğum bana prefabrike bir yapıymış gibi gelmedi. * Ayasofya hocamızın söylediği gibi mekan gerçekten yanacak yazın,yarışma alanı eğer arkafondaki yer ise gerekli önlemleri göremiyoruz (sıcak ve ışığa karşı), * Cüneyt beyin yorumlarına katıla katıla gülmüşsünüz, yorum ve eleştiriler gayet yerinde ve doğru. Perspektifin bakış açısından dolayı kolon diye tabir edilen ve sizin bu yorum hakkında güldüğünüze göre olmayan şey yere basıyo gibi görünüyo.Güleceğiniz yere "yerden yükseltilmiş (hala muallakta onun için ben de zorlamıyorum yukardan tesbit edilmiş yere hiç basmayan bir panel duvarda olabilir) bir duvar ve altında düşünülen aydınlatma" şeklinde bir açıklama yapıp sırlar ve gizemlerle dolu çalışmanız hakkında bizi aydınlatabilirdiniz.* Perspektifteki hata yorumu da doğrudur ,zaten üşenmeden tamamen yardımcı olmak maksadıyla olayı açıklamış cüneyt bey. * sunum çok karanlık olmuş ,cüneyt bey "olayı" aydınlatmış.bence sizin yolladığınıza göre çok daha güzel görünüyor keşke siz de yapsaydınız. Şu ana kadar yapılan yorumlardan bazılarının üzerinden tekrar geçtim belki haddim olmayarak, yorum yapanlardan bu hususta varsa bir kusurum affedilsin.Ama beni bu duruma iten sizin tavrınız ; "höööh" diye bir tabir Türkçe'de ne anlama geliyor? yani "yuh be bu resimden anladığınız bu mu" ise evet bu... yok "siz de amma şeylere takılmışsınız mekan güzel olmuş mu ? olmamış mı ? siz onu değerlendirin" gibi bir şey ise bir tek kare ve tek başlıktan yapılan bu yorumlar bile çok fazla bence.... Çalışma bence bir takım sunum hatalarının dışında güzel görünüyor (du) ama sizin aşırı "duyarlı" yapınız bende ki bu etkiyi silip götürdü. bende tebrik ediyorum sizi ,başarılar. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Diyalog Konugu
|
Alıntı:
Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Öneriler...
Benim mobydick'e iki önerim var:
1. Resim ve fotoğrafla ilgili kitapları karıştır biraz; böylece ışık, ortam ve atmosfer bilgisini edinebilirsin... (belki) 2. Görgü kurallarıyla ilgili bir kaç kitabı da karıştırsan iyi olur...böylece bir parça nezaket öğrenebilirsin belki... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
yaa lütfen öyle demeyin
kabalık etmek istemedim. Sadece Render'ı paylaşmak istedim sizinle.
Şimdi çıkmam gerekio detaylı bilgi göndericem proje hakkında ufuk çizgisini de yeni okudum gerçekten şimdi gördüm ii çalışmalar ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
madem kabalık etmek istemiyorsunuz
hemen hööhhh muaahhh gibi buraya ve galiba size de yakışmayan kelimelerinizi siliniz. Burada böyle kelimeler barınamaz. Burası chat odası değil. ben size düzgün eleştirilerde bulundum ne hööhh ne muaaahhh demedim bir sürü yanlış var çalışmanız da arkadaşların dediği gibi zahmet edip bir açıklama yapmamışsınız ışık konusu düzeltilmiş eğer buraya yanlışlarla dolu bir çalışma gönderdip bir de üzerine garip tepkiler verecekseniz ben kabalık edeceğim ve düzeltme gelmezse şimdi çıkacaksınız bir daha giremeyeceksiniz bu siteye. biz istemeyiz ama siz isterseniz deneyin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|