![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Slm hep güzel renderlar görüyordum forumda ustalardan azim ettim bende foruma layık bişiler göndermeye çalıştım. Tasarımı bana ait olan bir villa dekorasyonu projesinin ön çalışması...
En son mimarmeo tarafından düzenlendi : 30-12-2005 09:40. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Koltuklar biraz daha oturaklı olsaymış
ama render filan şahane tebrikler çok hoş ayrıca o mobilyayı üretmek ne kadar zor ve pahalı olsa da render'daki gelime mükemmel tebrik ederim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render'ı sadece sabit bir nesneyi değil bir mekanın tasarımını anlatmakta kullandığın için kutlarım. İşine itina eden birisi olduğun anlaşılıyor, başarılar dilerim. Yalnız mobilya modellerinin renkleri ve birbirlerine uyumları konusunda şüphelerim var. Ahşabın rengi ve dokusu çok abartılı görünüyor, ahşabın yapay turuncusu mekandaki ışık etkisinin önüne geçiyor... Bir de tüm mobilyaları kendin modelledin mi? Dışarıdan aldıklarının sahiplerine birer gönderme yaparsan çalışmana nazar değmez..
İyi çalışmalar, tasarımlarının devamını da görmek isterim. Herkese mutlu yıllar! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba mimarmeo, Yukarıdaki mesajlarda belirtilmiş tüm olumlu düşüncelere katılıyorum ve bu güne kadar çizdiğiniz yükselen gelişim eğrisi için ben de tebrik ederim... Tek yadırgadığım unsur ise 4 üncü görüntüde sol kenarda görünen çift-kanatlı kapının kanatlarındaki tasarım hatlarının mobilyaların genel tasarım özelliğinden farklılaşarak daha klasik bir çizgide olması... Tebrik ederim.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Online Hızır çok teşekkürler....
çok teşkkürler güzel eleştirilerin için ama 4. resimdeki soldaki kapı tek kanatlı ve doğru mobilyalara göre biraz klasik kaldı napalım artık oda öle kalsın ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
"..napalım artık oda öle kalsın .." Ben de sadece takılmak için üstüne gitmiştim o kapının.. Bir gün onların yerini komple sizin tasarımlarınız alacak... ve bunları neşeyle hatırlayacaksınız Mutlu yeni yıllar... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Elinize sağlık emekli,güzel bir çalışma olmuş
mekanın geneline baktığımızda sol tarafta kalan alan biraz sıkışık geldi bana. Alanın büyüklüğüne göre biraz fazla eşya var gibi,hareket alanı az kalmış yada bana orta ve geniş oturma alanın tefriş olarak zayıflığı bu etkiyi verdi belki de. duvardaki raf üniteleri de biraz sadeleştirilebilir,görüntü olarak gözü yoruyo biraz belki renk seçiminden de kaynaklanıyor. Yemek masası tarafından bakış hoşuma gitti .Tasarım uygulanacak mı?,bir hikayesi var mı?.tekrar tebrikler başka güzel çalışmalarınızı bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Güzel eleştiriler için teşekkürler....
El- Cavap: tasarım uygulanacak.. ankarada 160 m2 lik villar. modeller alt kattaki yazlık salona ait ve kışın aile içi kullanım amaçlı. müsteri büyük bir aile 1 genç çift ve 1 yaşlı çift( umarım burada karşılaşmazlar ) bu nedenden dolayı tasarım moden ile kalasik arasında kalmak istiyor. alt katın kullanım alanları bahçeye açılan bir yemek bölümü arkasında ufak mutfağı özellikle istenilen kapalı olması. önerdiğim bir tv kısmı çalışma bölümü ve arka tarafta karanlıkta kalmış bir bilardo kızmı... mobilyaların şeçi alt katın oturma bölümü için özellikle gençlere yönelik tv köşesi ve çalışma genel bir alan olarak düşünülsede evin en büyüğüne ait " okumayı seven" yapının salonunda istenilen çizgi klasik olacak(üsk katta genel salon) bu nedenden dolayı diğer kısımları bir nebze modernleştirme çabası taşıyor ve bunun yoğun olacağı alanları özellikle alt kat salon ve mutfak olark belirledim ve yatak odalarını ise kişiye özel tanımlamak istedim..... yakında mutfak ve genel salonda umarım tamamlayabilirsem karşınızda olacak....![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Diyalog Konugu
|
Çok beğendim; benim aklıma gelen yapıcı eleştirilerin hepsi ve daha fazlası yapılmış zaten...
Bana tebrik etmek düşüyor.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
elinize sağlık çok hoş bir çalışma olmuş...
her ne kadar bazı aksilikler görünüyor olsada ortaya çıkan şey hoş 1doğru 3 yanlışı götürmüş.. tebrikler... ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
gercekten cok hos güzel birsey sey olmus.ellerinize saglik ve fikrinize
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
ee
hepsi hazır model neyi sen tasarladın. pardon ?
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Diyalog Konugu
|
Başlık ya da açıklama yazısı "mobilya tasarımı" yaptığını idda etmiyor gördüğüm kadarıyla.
Siz ne bekliyordunuz mobydick, pardon? Her mobilya, aksesuar, halı, çerçeve özgün tasarım mı olmalı? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
mobidik "eleştiri"n için teşekkürler tabi senin yaptığın bir eleştiri varsa. Aslında bir topluluk içinde bilinçsiz ve yazmış olmak için yazan bir insana yazılacak bir şeyim yok. cüneyt senin anlaman gerekeni açıklamış. Teşekkürler Cüneyt
![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Üyesi
|
e ama saldırmayın bu kadar da yaw
Alıntı:
![]() tasarımı sana ait olan villa dekorasyonun iyi olmuş dekorasyon tasarımı o da olur yakında burası Türkiye |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|