![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Yaşama alanı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Burası herhangi bir yer deil tamamen kendi kafamdan emreextreme.Render süresinin uzun sürmesinin nedeni ise max min rate aralığı çok fazla almışım farketmeden ve subdivids minimu 15 bütün cisimler için böyle çıktı bende bilmiyorum kalitlei olsun istedim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Öncelikle genel olarak render hoş olmuş. Yanlız ilk baktığımda köşede bir kolon göremeyince biraz gözümü tırmaladı, sanki bir kolon olsaydı daha hoş olurdu. Birde Pencere kasan alüminyum galiba, galiba diyorum çünkü tam alüminyum hissi uyandıramadı bende...
Render sürelerini uzun görünce kendi açımdan biraz rahatlıyorum. Çünkü bende de biraz zun çıkıyor. Çalışmlarının devamını bekliyoruz.. Kolay gelsin..... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
elinize sağlık ben beğendim...manzara daha güzel
dağlar çok güzel görünüyo...hep dinlenirim dağlara bakarak...baharda ayrı kışın daha farklı... güzel bir kompozisyon... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bu arada haklısınız ben bir mimar adayı olarak kolonu atlamamlıydım kesinlikle çok haklısınız saolun herkese kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba Tunç Angın, Bu kez mekan çalışmanız daha derli toplu...bir grup oluşturmak mekansal algılamayı destekler nitelikte.. Zamanla mekanda yer almasını tercih edeceğiniz objeler de gelişecektir, üzülmeyin....ancak o yeşil blok objenin yeri orası değil galiba Böyle güzel ve çok etkileyici bir manzarası olan bir mekanda manzarayı bölecek bir kolon olmaması daha doğru olur kanısındayım...bu günün teknolojisi ile kolon desteği almadan konsol olarak çalışacak döşemeler yapmak mümkün...ve eminim tabiatın böyle güzel bir köşesinde yaşayacak kişilerin mimarlarından bu yönde bir tasarım tercihi olacaktır.. Render süresi zamanla optimizasyon algılarınız arttıkça kısalacaktır... İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
yapım sistemini belirtmediğinize göre illa köşede kolon olmasına gerek yok. hatta tasarımın önemli noktası da bu olabilir..
mekanın genel olarak biraz karanlık oluşu dikkatimi çekti. bir de dağı bu kadar yukardan görebilecek bir yer birar sürreel oluyor aslında. çünkü tam tepesini görüyoruz. karşı dağın tepesindeki bir evin içinden görünüş gibi olmuş. bunların dışında ışıklar ve dokular çok güzel, tebrikler.
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
yorumlarınız için teşekkür ederim hepinizin ellerine sağlık saolun
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Selam,
Bence de kolon olmasa da olur. ancak render süresinde bir hata var. 11 saat değil 11 dakikada alması daha normal olurdu. Asıl diyeceğim şey ise Resme ilk baktığımda o yükseklikte ve iklimde o pencerelerin önünde (ısıtıcı da yok) soğuktan donacağım aklıma geldi. Belki sıcak bir şömine iyi gelirdi... ![]() Dağlara vuran ışık ile odaya giren ışık iki sahneyi birbirine bağlıyor. Tebrikler. Başarılar dilerim. İyi seneler! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili Turgut Yazar kaliteli ve yapıcı yoprumlarınız için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
slm
iyi bir çalışma fakat
kolon olmalı mı olmamalı mı tartışılır. köşedeki yeşil obje görüntü içinde dikkatleri o noktaya topluyor, bunu kasten yaptığını sanmıyorum ışık konusunda bi hata yok mu içerdeki ışık çok dik geliyor anlaşılan.fakat dağlardaki ışık o kadar dik değil sanki. mekanın ısıtılması konusunda benimde soru işaretlerim var çalışmalarında başarılar diler yeni yılınızı kutlarım. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
+ + + +
birde sonradan aklıma geldi
burada oturup manzarayı seyredemezsin.çünkü alüminyum cephenin yatay kayıtları yaklaşık göz hizasına geliyor.madem mimar olacaksın bunun gibi detayları atlama. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Bu arada Tuğrul Yazardan özür diliyorum ismini Turgut diye yazmışım kusura bakmayın lütfen |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
evet haklısın
evet biraz sert bir dil olmuş.aslında pek dikkat etmedim.tekar çalışmalarında başarılar dilerim.
ama jurilerde ve en önemlisi iş hayatında (gözünü korkutmak istemem ama) bundan daha sert uslüplarla karşılaşacaksın.şimdiden hazırlıklı ol derim. tekar çalışmalarında başarılar dilerim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|