![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
viz4 'de bir cok omni-light ile yapmaya çalışıyorum ama istediğim sonucu alamıyorum. bu konuda çözüm önerilerinizi bekliyorum. (şimdiden teşekkür) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
bir tane omni ısıgın gizmosunu yanlızca x ekseninde scale ile sündürerek bir floresan lamba gibi aydınlatma etkisi yaratabilirsin
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
denedim sanırım ince ayar için biraz daha uğraşmak gerekecek.
ilginize teşekkur ederim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Gördüğüm kadarıyla gerekli alan biraz dar bir floresan için burada floresan çalışır fakat bu havuz kısımının ortalarına doğru pek sonuç alamazsınız.
Size led şerit önermek istiyorum uçlarında bulunan merceklerle daha noktasal aydınlatma oluşturduğundan oratlara yönlendirmekte mümkün olabilir. Konuyu daha geniş konuşamak isterseniz honcasafak@hotmail.com mns adresim beklerim... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
istedigin sonucu en iyi vray kullanarak , "vray light" dedigimiz aydınlatma elemanı ile elde edebilirsin
ayrıca photoshop kullanarak, jpg üzerinde sadece o bölgeyi seçerek, çeşitli oynamalar ile bir noktaya kadar istedigin effect i elde etmeyi deneyebilirsin. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
direct light yada spot lightı denediniz mi? Ayarlarında circle yerine rectengle' ı (yanlış yazmış olabilirim) seçerseniz ışık dağılımını kare şeklinde yapabilirsiniz. Bunlar vizde varmı bilmiyorum açıkçası. Olması lazım.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|