![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar dwg, dxf gibi formatlarla çalışabileceğim sadece render amaçlı programlar varmı. aradım ama pek bir netice alamadım. en azından mimari anlamda cevap verecek programlar yok. bildiğiniz bu tarz programlar varsa paylaşırsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
autocad 14-2000-2002-2004-2005-2006
saka bi yana dxf,dwg formatinda calismiyorlar... ama yaptigin cizimi dxf,dwg olarak kaydediyor...ve dxf,dwg dosyalarini aciyorlar.. archicad bu programi dene istersen mesela ben dxf olarak cizimi [autocad ile cizdigim]archicad de aciyorum...ve 3b unu yapiyorum..h1zl1 oluyor.. tavsiye ederim. |
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sanırım soruyu yanlış sordum. demek istediğim buydu. yani dwg,dxf formatlarını açabileceğim bi program. benim aradığım sadece render amaçlı bir program. yine de teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
3dmax cinema 4d vb. dxf veya dwg formatından çizimleri kolaylıkla render için kullanabilirsin.mesela 3dmax de file dan import u seç sonra formattan dwg yi seç ve dosyanı aktar ..alttaki şekildeki gibi .umarım yardımcı olmuşumdur
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|