![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
iyi çalışmalar arkadaşlar..
yorumlarınız benim için önemli..
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
vray süper...
jaluzi ile
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Diyalog Konugu
|
Render kalitesi olarak gayet başarılı. Bir tek duvardaki figürün duvara yapışık olup olmadığı konsunda çelişkide kalıyorum.
Ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
bencede gayet güzel olmuş,
cüneyte katılıyorum, duvardaki nesneyi gayet beğendim ama bir gölge sorunu var gibi o objede tavan lambalarının içi sipsiyah bana biraz garip geldi. sehpanın kenarları çok keskin ve üstünde hiç dokusu yok gibi baktığımız açıdan, sehpanın sağ yüzü ile sol yüzünün ışığı aynı, sehpanın sağ yüzü yani pencereden bakınca arkada kalan tarafı sanki daha az aydınlanmalı, birde pervanenin çok büyük olduğunu düşünüyorum. kolay gelsin, iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
duvardaki "raf" yanılmıyorsam çok ünlü bir ron arad tasarımı. bunun modelini nerden buldunuz?
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
bookworm ve diğerleri için
sahnede kullanılan objelerin % 80 i aşşağıdaki sitede mevcuttur (ron arad'ın bookworm-kartell tasarımı dahil) .
http://www.kit3dmodels.com/ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
ters olmuş..
arkadaşlar..
Farkına vardınız mı? O güzel tasarım RAF nasıl ters duruyorrrrr.... bunu yaptığıma inanamıyorum.. denemelerde biraz ciddiyetsiz oluyor insan..İş yaptığım müşteriye ne derdim acaba..![]() En son coolbull tarafından düzenlendi : 20-12-2005 13:22. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|