![]() |
|
|||||||
| Mimari Görselleştirme Mimari görselleştirme çalışmalarınızı bizler ile paylaşın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Apartman
Merhaba arkadaslar Yorumlarınızı bekliyorum NOT: bu bir lightwave çalısmasıdır.http://www.hostkurdu.com/resim/pic.php?u=80DoqRC&i=2452 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Haddimi bildirdiğin için tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Ben gene de birşeyler yazmak istiyorum... İstiyorum ki "ayasofya" sık sık neden o sayfayı okutuyor anlayasınız...
1. Kadraj problemi var... Yani, bina çerçeveye sığmamış... Üst köşe kopuk... Göremiyoruz... Kompozisyon kuralları gereğince, göstereceğiniz projenin tamamını görmemiz İLK KURAL olmalı... Tabiki bazı durumlarda projenin bir bölgesini görmek isteyebilirsiniz... ama sizin durumunuz o durum değil... 2. Alttaki imza problemi var... Emin olun ki, yaptığınız çalışmaların kalitesi yükseldikçe o imzanız küçülecektir... Güzel bir çalışma gören herkes, o çalışma üstünde minicik de yazılmış olsa yapan kişinin adını arar bulur... Gözün dibine sokmaya gerek yok yani... 3. Malzemeler çok plastik durmuş... Malzemelendirme çalışmanızda fayda var... 4. Işık konusu berbat... Kusura bakmayın... Madem bu seviyede bir çalışma gönderip fikir istediniz, bunları yazmak bizim görevimiz... Darılmaca kırılmaca yok... 5. Zemin için kullandığınız yeşil düzlem arkada kötü görünüyor... Ağaç böcek gibi şeylerle gizleseydiniz keşke.... Daha çok şey var.... Ama bunları her defasında yazmamak için "ayasofya" nın işaret ettiği sayfa ve kurallar var... Ne olur bu kurallara uyma konusunda özen gösterelim... Alınganlığın gereği yok... Tabi eğer bu uğraş sizin için 2 günlük bir heves değilse.... Daha çok yolunuz var... Bol bol çalışmanızı ve de Çetin Tüker'in FORUM üzerinden yürüttüğü atölye çalışmasını takip etmenizi öneririm... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Haddinizi bildirmek mi?
estağfurullah rocktuel incelemiş ve size ilk gördüğü sorunları sunmuş. Kendisi zaman ayırmış ve ilk çözümleri sıralamış. Teşekkürler. Ancak ben de kahkahalar atarak ah hadi bakalım bir gelene de bu mesajı atayım diye mutlu olmuyorum. Benden bu yolla hoşlanmayacağınıza da eminim. Ama amaç kişinin kendisinin jüri olması ve arkitera'nın iş kalitesini yükseltmesi. Hem sizin adınıza rocktuel'e hem de size teeşkkür ederiz. KOlay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
rocktuel e yorumları ıcın tesekkur ederım
ayasofya , insanın karşısına pat diye o link cıkınca inanınkı afallayıp kalıyo en azından ıyı veya kotu onemli degıl kucuk bır yorum yapıldıkdan sonra o lınk konulsa en azından gonderen ınsan bıraz olsun kale alındıgına inanır.ve sizin degerli yorumlarınızla da daha ıyısını daha cok calısarak yapmaya calısır. sevgi ve saygılar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Sevgili arama ......
Yorum almak güzel olurdu. (Hitap ediş tarzı ve onu anlamak insanın kendine has bir olaydır. Bana göre normal olana sen alınırsın, Senin alındığına ben alınmam gibiiiiii...) Ben çalışmanı 2 türlü yorumlayacağım..... İnan çalışman piyasa şartları için çok iyi bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Ne çalışmalar görüyorum inşaatların önlerine koyulmuş (arka fontu siyah düşünebiliyormusun) Diğer yorumum ise forum çerçevesinde olacak.... Burada üst düzey (en azından ortalama üstü olabilecek) çalışmaların yayınlanlanması düşünüldüğü için yorumlarda buna göre yapılıyor. (ama yorumlarımızın pah lı olmasına güzel olur gerçekten )(bu arada beline kadar olan saçlarını kestirmen seni biraz alıngan ve agresif yapmış Hepimiz askere giderken kestirdik.) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
:k :k :k :k :k
|
|